Een nieuwe keuken op afbetaling

Uw keuken op afbetaling met Superkeukens

Uw keuken is aan vervanging toe en u wilt een nieuwe keuken aanschaffen. Er doet zich alleen één probleem voor: u heeft op uw spaarrekening niet genoeg geld voor een nieuwe keuken. Een keuken kopen is een prijzige aangelegenheid, maar ook een investering voor jaren. 

Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw nieuwe keuken te financieren, bijvoorbeeld met een lening of een keuken op afbetaling. Lees hier meer, bijvoorbeeld over het Superkeukens Betaalplan.
 

Geld lenen bij kredietverstrekker

Wilt u gebruikmaken van een keuken op afbetaling, dan leent u dit bedrag niet bij de keukenspeciaalzaak, maar bij een kredietverstrekker. Een kredietverstrekker is – zoals de naam al doet vermoeden – een instantie of bedrijf dat geld uitleent. Er zijn kredietverstrekkers die zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).Het BKR registreert alle kredieten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening, een afbetalingsregeling bij een postorderbedrijf of een betalingsachterstand bij een lening. Bekijk op vergelijkingswebsite Independer enkele bekende kredietverstrekkers – het is aan te raden om een kredietverstrekker te kiezen met een BKR-registratie. Lees hier meer over het BKR en de registraties
 

Superkeukens Betaalplan

Bij Superkeukens kunt u gebruikmaken van het Superkeukens Betaalplan. Met het Superkeukens Betaalplan schaft u uw keuken nu aan, maar betaalt u de keuken in termijnen af. Wij bieden u hierbij tal van voordelen:

  • Aangesloten bij het BKR
  • Vaste termijnbedragen
  • Onbeperkt boetevrij aflossen
  • Rentekosten fiscaal aftrekbaar (koopwoning)
  • Geen onzichtbare kosten
  • Heldere en professionele afhandeling
  • Lagere maandtermijnen mogelijk


Benieuwd wat u kunt lenen volgens het Superkeukens Betaalplan? Bereken eenvoudig uw maandbedrag en kijk wat voor u de financieringsmogelijkheden zijn! Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers: zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden én de voordelen van het Superkeukens Betaalplan.
 

Rekenvoorbeeld

Andere maand- en kredietbedragen zijn mogelijk.
Genoemde voorbeelden zijn op basis van een persoonlijke lening en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In het jaarlijks kosten percentage (JKP) komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Wft-vergunningnummer 12003200. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Een ESIC Europese standaardinformatie inzake consumtief krediet) stellen wij graag voor u op. Bel hiervoor naar 030-68 68 750.

 

Bekijk NU onze collectie!

Bekijk NU onze collectie!

Geld lenen voor uw keuken

Geld lenen voor uw keuken

Keukenspeciaalzaken bieden de laatste jaren steeds vaker de mogelijkheid om geld te lenen voor een nieuwe keuken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van diverse financieringsmogelijkheden, waaronder het lenen van een geldbedrag, waarna u deze in termijnen afbetaalt. U kunt ervoor kiezen om de gehele geldsom van de nieuwe keuken te lenen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw spaargeld in te leggen en het resterende bedrag bij te lenen. 

Keuken in termijnen afbetalen

Keuken in termijnen afbetalen

Nu al van uw keuken genieten, maar betaalt u de keuken in termijnen af? Dit wordt ook wel gespreid betalen genoemd. U kunt het gehele bedrag lenen, of u leent enkel een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Vervolgens kiest u het termijnplan dat het beste bij uw situatie past. Wilt u de keuken in één jaar, in twee jaar of in tien jaar afbetalen? En wilt u iedere maand een bedrag afbetalen of eens in de twee maanden? 

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Houdt u van strak en modern? Dan is een greeploze keuken echt iets voor u! Wij hebben een grote collectie greeploze keukens. Bekijk ze alvast online!

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Gezelligheid, sfeer en een praktische indeling: dat zijn de kenmerken van de landelijke keukens van Superkeukens. Bekijk al onze landelijke keukens online.

Moderne keukens

Moderne keukens

Strak en eigentijds, dat zijn de moderne keukens van Superkeukens. We hebben voor iedere moderne woning de perfecte keuken. Bekijk nu onze collectie moderne keukens.