Mogelijkheden van een G-vormige keuken

Luxe en ruim

Zoek je een nieuwe keuken, denk dan eens aan een G-vormige keuken. Deze luxe en ruime keuken is vergelijkbaar met een U-vormige keuken, maar heeft aan één zijde nog een extra keukenblad. Dit extra keukenblad wordt ook wel eens een schiereiland genoemd. Wil je meer weten over de G-vormige keuken? Superkeukens vertelt je graag meer! 

Ideale keukenopstelling

De G-vormige keuken is de ideale keukenopstelling voor uitgebreid koken en volop werkruimte. De keuken oogt als een cirkelopstelling, en deze cirkel wordt onderbroken door een doorgang in én uit de keuken. Je kan de G-vormige keuken indelen zoals jij dit wilt: er is altijd volop ruimte! Bepaal waar je de spoelbak wilt hebben, waar je je fornuis plaatst en waar je je koelkast, vriezer en vaatwasser positioneert. Aan jou de keuze!

Gebruik van een schiereiland

De G-vormige keuken beschikt over een schiereiland. Hier kan je veel kanten mee op. Zo kan je dit extra keukenblad gebruiken als eettafel of bar. Plaats er enkele barkrukken aan, en je hebt een plek waar je ’s ochtends je ontbijt nuttigt, of waar je in de middag bijpraat met vrienden of vriendinnen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Het schiereiland in een G keuken kan je ook gebruiken als extra werkplek waar je groenten snijdt en de borden opmaakt voor je deze uitserveert. 

Voordelen op een rijtje

De G-vormige keuken biedt tal van voordelen. Zo heb je met een G-keuken veel werkruimte. Handig, want zo kan je met meerdere mensen in de keuken werken, en je loopt elkaar niet voor de voeten. Daarnaast biedt de G-vormige keuken volop opbergruimte. De keuken heeft een groot oppervlak en onder (en boven) alle keukenbladen kan je kasten terug laten komen. Tot slot heb je in de G-vormige keuken alles bij de hand en loop je gemakkelijk heen en weer tussen de verschillende werkplekken in de keuken.

Adviesgesprek op maat

Ben je overtuigd en wil je een keuken met een G-vorm? Breng een bezoek aan één van onze 44 showrooms en laat je inspireren door een ruime collectie moderne G-vormige keukens voor ieder budget. Wanneer je de afmetingen van jouw keukenruimte meeneemt, dan kan je tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken! Zo is jouw droomkeuken binnen handbereik!