moderne-keukens

Is uw woning het toonbeeld van een moderne inrichting? Als u een strak interieur hebt, dan wilt u dat uw keuken hier naadloos op aansluit. Kies in deze gevallen voor een strakke of moderne keuken: hierin is de hypermoderne vormgeving gecombineerd met geavanceerde keukenapparatuur.

Lichte kleuren en strakke vormen

Gaat uw voorkeur uit naar strakke lijnen, moderne materialen en een gladde of glanzende afwerking? Dan zit u met een moderne keuken goed! Deze keukens zijn veelal voorzien van lichte kleuren en strakke vormen. De keukenfronten zijn bijvoorbeeld effen en strak en soms zijn ze voorzien van een groef. De werkbladen zijn van natuursteen of composiet en de kastgrepen zijn van puntgave materialen als RVS, chroom en aluminium.
 

Moderne hulpmiddelen en mooie blikvangers

De moderne keuken bestaat bovendien uit diverse handige hulpmiddelen, zoals hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze keukenkasten met nieuwe technieken als soft-motion of tip-on. Hierdoor wordt het werken en leven in de keuken nóg aangenamer. Bovendien bestaat een moderne keuken uit enkele opvallende blikvangers, zoals een kookeiland met ingebouwde afzuiging, een witte designkraan of een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en met bijzondere texturen.
 

Koop uw moderne keuken bij Superkeukens

Bent u overtuigd en wilt u een keuken met een moderne uitstraling, voorzien van handige hulpmiddelen en bijzondere blikvangers? Breng een bezoek aan één van onze 42 winkels in Nederland en laat u inspireren door een ruime collectie moderne keukens voor ieder budget. Wanneer u de afmetingen van uw keukenruimte meeneemt, dan kunt u tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken! 

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.