Maatregelen in onze showrooms

Maatregelen overheid: Het bezoek aan een Superkeukens vestiging

Binnen Superkeukens nemen we de huidige situatie erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op jouw winkelbezoek aan Superkeukens.

Openingstijden showrooms

Al onze Superkeukens showrooms zijn op dit moment nog geopend. Kijk voor de actuele openingstijden van een winkel bij jouw in de buurt  op: https://www.superkeukens.nl/winkels

Wij volgen de adviezen van het RIVM

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we als Superkeukens treffen en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop!

Wat kan je verwachten van een bezoek aan onze vestiging?

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig keukeninspiratie op of laat je adviseren door een van onze vakkundige keukenadviseurs. We maken graag een vrijblijvend keukenontwerp voor je! Onze vestigingen, keukenopstellingen en sanitaire ruimtes worden met veel zorg en extra vaak gereinigd.

In het contact met de keukenadviseur wordt gezorgd voor een gepaste afstand. Daarnaast wordt er bij het kennismaken en het eventueel tekenen van een koopovereenkomst geen hand geschud. Alle verdere maatregelen in onze showrooms, en in het contact tussen onze keukenadviseur en jij als consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn.

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

Heb je al een afspraak staan en wil je deze toch wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt, willen we je dringend verzoeken je afspraak in onze vestiging te verzetten naar een later tijdstip. Indien je een afspraak gepland hebt, kun je deze gemakkelijk wijzigen door contact op te nemen met jouw Superkeukens vestigingen. Tevens bieden we via de www.superkeukens.nl/keuken-offerte ook de mogelijkheid aan online een vrijblijvende offerte aan te vragen inclusief een gratis 3D keukenontwerp.

De openingstijden en contactgegevens vind je terug op de vestigingswebsite van jouw Superkeukens vestiging. https://www.superkeukens.nl/winkels

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de maatregelen die we vanuit Superkeukens treffen.