Maatregelen RIVM

Binnen Superkeukens nemen we de huidige situatie erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

Wij zijn vanaf 3 maart op afspraak open!

Vanaf 3 maart gaan onze showrooms weer open, op afspraak. Je kunt onine een afspraak plannen of contact opnemen met jouw Superkeukens-vestiging. https://www.superkeukens.nl/winkels
Ook bieden we je de mogelijkheid een online adviesgesprek aan te vragen. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze winkels maar ook hier een online afspraak inplannen. Vul zoveel mogelijk gegevens in en we nemen snel contact met jou op!

Oriënteer je alvast op de aanschaf van een nieuwe keuken 

We bieden je verschillende mogelijkheden om alvast inspiratie op te doen. Je kunt onze keukencollectie alvast online bekijken, ons gratis inspiratieboek aanvragen of alvast een moodboard samenstellen. Het moodboard kun je vervolgens online delen met een van onze keukenadviseurs waarop vrijblijvend een 3D keukenontwerp kan worden gemaakt inclusief gespecificeerde keukenofferte.
Wil je alvast een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via onze online offerte tool. 

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen.