Koolstoffilter afzuigkap

Ontdek onze webshop met koolstoffilters

Tijdens het koken komen er allerlei kookluchtjes en vetresten vrij. Wil je deze etensgeuren en vetresten filteren en zuiveren, zodat deze niet van de keuken naar de woonkamer trekken en zorgen voor een onaangename lucht? Zorg dat jouw afzuigkap beschikt over een goed koolstoffilter. Moet je het filter vervangen? In de koolstoffilterwebshop van Superkeukens vind je alle mogelijke koolstoffilters!

Ga naar de webshop met koolstoffilters

Neem een kijkje op de koolstoffilterwebshop van Superkeukens en selecteer het filter voor jouw afzuigkap. Heb je vóór 17.00 uur een bestelling geplaatst, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd. En helemaal prettig: bij bestellingen vanaf € 15 is verzending binnen Nederland en België gratis.

Webshop met koolstoffilters van alle merken

Superkeukens heeft een handige webshop waar je een zeer groot assortiment met koolstoffilters en afzuigkapfilters vindt. Wij hebben een ruim assortiment met meer dan 1.650 filters van bekende en onbekende merken, zoals AEG, Airforce, Atag, Bosch, Electrolux, Siemens, Zanussi en meer. Veel meer. Met onze handige filteroptie kan je eenvoudig zien of het koolstoffilter voor jouw afzuigkap geschikt is. Ook kan je zoeken op typenummer, zodat je in een handomdraai het filter van jouw keuze vindt. 

Vervang jouw koolstoffilter op tijd

Merk je dat jouw afzuigkap de kookgeuren niet meer opzuigt en ontdek je dat kookdampen en vetresten niet meer worden opgevangen? Het is aan te raden om het koolstoffilter in jouw afzuigkap geregeld te vervangen, zodat deze vervelende etensgeuren blijft neutraliseren. Controleer het filter iedere zes maanden. In sommige gevallen beschikken filters over handige indicatoren die aangeven of het koolstoffilter toe is aan vervanging. Dit doe je eenvoudig zelf. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van jouw afzuigsysteem.