Keukens met een verhaal

Uw keuken is niet alleen om in te koken, maar ook om in te eten, te leven en samen te zijn. Iedere keuken vertelt zijn eigen verhaal. Laat uw verhaal tot leven komen met een van onze Superkeukens! We hebben een ruime collectie keukens voor iedere interieurstijl en ieder budget. U vindt bij ons dus altijd uw perfecte keuken. Doe hieronder alvast inspiratie op!

Uw nieuwe keuken

Zoekt u een nieuwe keuken? Omdat u gaat verhuizen, of omdat uw oude keuken aan vervanging toe is? Dan heeft u bij Superkeukens de keuze uit heel veel verschillende keukens! Kiest u een moderne keuken of landelijke keuken met strakke vormen of juist een klassiekeindustriële of design keuken? Bij ons vindt u altijd een complete keuken waar uw hart sneller van gaat kloppen. 

Stel uw droomkeuken samen

Het samenstellen van uw droomkeuken kan een hele uitdaging zijn. Er zijn zoveel mooie keukenvormen, kastjes, werkbladen en grepen waar u uit kunt kiezen, dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Welke inbouwapparatuur wilt u graag in uw keuken? Moet u rekening houden met kinderen in de keuken of komt er vaak familie over de vloer? En voor welke materialen en kleuren kiest u? Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren. 

Inbouwapparatuur

Uw keuken bestaat niet alleen uit de kastjes en het aanrechtblad, het hart van de keuken is natuurlijk de apparatuur. Daarin kunt u heel veel keuzes maken. Want heeft u al nagedacht over welke inbouwapparatuur u graag in uw keuken wilt hebben? Kiest u voor een oven en een aparte magnetron, of combineert u beide apparaten? Hoe groot wordt uw koel-vriescombinatie? Wilt u een vaatwasser, of juist niet? Gaat u koken met een stekker of kiest u nog voor een vertrouwde gaskookplaat? En gaat u genieten van het gemak van een kokendwaterkraan – en zo ja, wordt dat dan een drie-in-een-exemplaar of een losse kraan? U ziet: er valt volop te kiezen, zelfs op het gebied van kleur. Bijvoorbeeld met de studioLine collectie van Siemens: extra strakke uitvoeringen van de apparatuur ontworpen, met zwart staal en designelementen. 

Materialen en kleuren in de keuken

Uw keuken is een blikvanger in uw woning. Zeker wanneer het een open keuken betreft, die naadloos overloopt in de woonkamer. Daarom is het belangrijk dat de keuken bij uw smaak, interieur en voorkeuren past. Het samenstellen van uw keuken is één groot avontuur, want er zijn heel veel verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke keuken in houtlook, maar ook voor een hoogglans keuken die strak is qua design. Wilt u een aanrechtblad met fineer, dat voordelig is en eenvoudig schoon te houden? Of heeft u liever een werkblad van composiet of graniet voor een exclusieve uitstraling? Ook dat is een bepalende keuze voor de uitstraling van uw keuken. En wilt u van uw keuken een échte blikvanger maken, dan is kiezen voor een gewaagde, gedurfde kleur zeker aan te raden! Veel van onze keukens staan namelijk in een lichte, veel gekozen tint in de showroom, maar kunnen in allerlei kleuren geleverd worden. Tot knalrood of felblauw aan toe. 

Kwaliteit van uw keuken

Wanneer u kiest voor een keuken van Superkeukens, dan weet u zeker dat u daar veel plezier van hebt. We zijn CBW-erkend, waardoor u sowieso twee jaar garantie heeft op het keukenmeubilair en het aanrechtblad. Bij Superkeukens zijn we echter volledig overtuigd van de kwaliteit van onze keukens en daarom krijgt u van ons standaard tien jaar garantie. Ook de inbouwapparatuur is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Of u nu kiest voor een premium merk als Siemens of Bosch of voor een voordeliger merk: de garantievoorwaarden zijn helder en u kunt uw apparatuur heel eenvoudig via de website van Superkeukens registreren. 

Keukenadvies op maat

Een keuken van Superkeukens past precies bij uw wensen en uw budget. Want uw keukenadviseur is volledig gericht op uw wensen en eisen. Anders dan bij veel andere keukenzaken hoeft u niet te onderhandelen over de prijs van uw keuken: u krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende verkoopgesprekken. Uw keukenadviseur verkoopt u de keuken die bij u past, zonder druk op u te leggen. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als een van de prettigste keukenspeciaalzaken van Nederland aanmerkte. 

VR-presentatie van uw keuken

Wanneer u uw keuken eenmaal hebt uitgezocht, wilt u daar het liefst zo snel mogelijk van genieten. En aan iedereen laten zien wat voor prachtige keuken er straks in uw woning zal staan. Met de VR-presentatie die Superkeukens helemaal kosteloos voor u maakt, is het net alsof u al in uw eigen nieuwe keuken staat! En de VR-bril die u nodig heeft om deze presentatie op uw eigen smartphone te bekijken? Die krijgt u van ons. 

Inspiratie

Bent u klaar om uw nieuwe keuken uit te zoeken? Op deze pagina ziet u onze keukencollectie. Van populaire klassiekers tot hypermoderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wilt u alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene keuken in uw huis zou staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kunt u ook ons keukenmagazine online bestellen. Natuurlijk krijgt u nergens een beter beeld van uw nieuwe keuken dan in onze showroom. Een overzicht van al onze vestigingen in Nederland vindt u ook hier.  

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een budgetkeuken van hoge kwaliteit? Dan vindt u bij Superkeukens zeker de keuken die u zoekt! Wij hebben keukens voor iedere portemonnee. Wat uw nieuwe keuken kost, hangt onder meer af van materialen die u kiest en welke inbouwapparatuur u wilt hebben. Eén ding staat echter vast: u krijgt bij ons altijd direct de juiste prijs. 

De ideale keukenopstelling

De ideale keukenopstelling

De meestvoorkomende keukenopstelling in Nederland is de hoekkeuken. Maar ook een rechte keuken, U-keuken, of een keukeneiland zijn heel populair. Welke keuken past het beste in uw huis? Ontwerp uw eigen keuken in onze handige 3D-planner en ontdek uw ideale keukenopstelling!

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Houdt u van strak en modern? Dan is een greeploze keuken echt iets voor u! Wij hebben een grote collectie greeploze keukens. Bekijk ze alvast online!

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Gezelligheid, sfeer en een praktische indeling: dat zijn de kenmerken van de landelijke keukens van Superkeukens. Bekijk al onze landelijke keukens online.

Moderne keukens

Moderne keukens

Strak en eigentijds, dat zijn de moderne keukens van Superkeukens. We hebben voor iedere moderne woning de perfecte keuken. Bekijk nu onze collectie moderne keukens.