Ontdek onze
moderne keukens

Innovatief en stijlvol

De moderne keuken is razend populair. Dat is niet voor niets zo. De moderne keuken is geliefd vanwege zijn nieuwste keukenapparatuur, innovatieve opbergmogelijkheden en strakke- greeploze design. Houd je van eenvoud in lijnenspel en innovatieve gadgets? Dan is de moderne keuken perfect voor jou. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van een moderne keuken van Superkeukens.

Waar moet je op letten bij het kopen van moderne keukens?

De moderne keuken is in zijn ontwerp minimalistisch, bezit moderne apparatuur en bestaat uit moderne materialen met strakke afwerking. Hoe de moderne keuken eruit komt te zien hangt af van jouw wensen. De invulling bepalen we samen, zodat de keuken altijd past bij jouw leefstijl. De stijlkenmerken van een moderne keuken zijn:

  • Strakke lijnen en moderne materialen
  • Moderne tools en mooie blikvangers
  • Een combinatie van materialen zoals bijvoorbeeld hout met marmer
     

Een moderne keuken met eiland, een moderne hoekkeuken of een moderne witte keuken? Bij Superkeukens is alles mogelijk

De moderne keuken is in verschillende keukenvormen, kleuren en materialen te realiseren. Het werken en leven in een keuken wordt nóg aangenamer door het toevoegen van handige tools. Zoals hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze keukenkasten met nieuwe technieken als soft motion of tip on. Bovendien bestaat de moderne keuken uit opvallende blikvangers, zoals een kookeiland met ingebouwde afzuiging, een goudkleurige kokendwaterkraan en bijpassende wasbak. Ook een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en bijzondere texturen maken jouw keuken tot een waar kookwalhalla!

Wat zijn de meest trendy moderne keukens van dit moment?

Was het voorheen nog vaak de hoogglans witte keuken die erg gewild was, zien we de laatste jaren donkere keukens steeds populairder worden. Vaak met kasten en lades in een (ultra) matte afwerking, greeploos of met smalle grepen. Ook in keukenapparatuur zien we steeds meer matte materialen terug. De werkbladen zijn van natuursteen of het ultramatte materiaal Fenix. Perfect voor jouw moderne keuken.

De juiste keuze voor jouw moderne strakke keuken? Bij Superkeukens profiteer je altijd van onafhankelijk advies

Ben je overtuigd en wil je een keuken met een moderne uitstraling, voorzien van handige tools en bijzondere blikvangers? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je inspireren door een ruime collectie moderne keukens voor ieder budget. Wanneer je de afmetingen van jouw keukenruimte meeneemt, kan je tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken.

Van een los modern eiland tot een uitgebreide modern landelijke keuken. Bij Superkeukens ben jij in control

Jouw leefstijl is de leidraad voor het ontwerp van de moderne keuken. Sta je graag elke dag in de keuken een uitgebreide maaltijd te bereiden? Dan kijken we graag mee welke apparatuur aansluiten bij jouw kookwensen. Heb je pubers in huis die nergens naar omkijken? We denken mee met de keuze voor het materiaal zodat jouw keuken ook na een paar jaar er nog piekfijn uitziet. Jij bent in control, omdat jij de keuken tot een Superkeuken maakt.

De mooiste moderne keuken van jouw dromen? Vraag ons inspiratieboek aan.

Van populaire klassiekers tot moderne keukens met de slimste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe deze keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!

Strakke lijnen en moderne materialen

Gaat jouw voorkeur uit naar strakke lijnen, moderne materialen en een gladde afwerking? Dan zit je met een moderne keuken goed!  Was het voorrheen nog vaak de hoogglans witte keuken die erg gewild was, de laatste jaren zien we in de moderne keuken de donkere keukens steeds populairder worden. Vaak met kasten en lades in een (ultra) matte afwerking, greeploos of met smalle grepen. Ook in keukenapparatuur van moderne keukens zien we steeds meer matte materialen terug. De werkbladen zijn van natuursteen of het ultramatte materiaal Fenix. Perfect dus voor een moderne keuken.

Hulpmiddelen en blikvangers in een moderne keuken

De moderne keuken bestaat uit handige hulpmiddelen, zoals hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze keukenkasten met nieuwe technieken als soft motion of tip on. Hierdoor wordt het werken en leven in een mooie moderne keuken nóg aangenamer. Bovendien bestaat de moderne keuken uit opvallende blikvangers, zoals een kookeiland met ingebouwde afzuiging, een goudkleurige kokendwater kraan en bijpassende wasbak. Ook een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en bijzondere texturen maken jouw keuken tot een hypermodern keuken paleisje!

Combinatie van materialen in de moderne keuken

Een moderne keuken wordt getypeerd door een combinatie van materialen. In de meeste keukenstijlen, zoals een landelijke keuken of design keuken, zie je vaak een duidelijke voorkeur voor één materiaalsoort. In een moderne keuken kun je allerlei combinaties maken. Zo combineer je een houtlook barbblad mooi met een kunststof werkblad. Als mooi accent én reuze handig kun je een stopcont in het keukenblad laten plaatsen. Onze keukenadvseurs zoeken graag naar bijzondere combinaties van de moderne keuken, zodat deze op een creatieve manier aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en jouw budget. Glas, hout, steen, kunststof of RVS … alles is tegenwoordig mogelijk in een moderne keuken.

Vind jouw moderne keuken bij Superkeukens

Ben je overtuigd en wil je een moderne keuken met een strakke uitstraling, voorzien van handige hulpmiddelen en bijzondere blikvangers? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je inspireren door een ruime collectie moderne keukens voor ieder budget. Wanneer je de afmetingen van jouw keukenruimte meeneemt, dan kan je tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken zodat je weet wat er allemaal mogelijk is in de moderne keuken van jouw dromen!