Innovatieve
keukenproducten

Dankzij elektronica en domotica wordt ons leven steeds eenvoudiger. Zo kunnen we eenvoudig onze muziek afspelen in de keuken en is het zelfs mogelijk om de koffiemachine vanaf afstand te bedienen. Deze innovaties zijn ook voor jou weggelegd. Bij Superkeukens hebben wij tal van innovatieve producten in ons assortiment die betaalbaar en superhandig zijn. 

Airforce geïntegreerd afzuigsysteem

Een bijzondere innovatie is kookplaatafzuiging of downdraft-afzuiging. Hierbij is het luchtafvoersysteem geïntegreerd in de inductiekookplaat. Op deze manier worden kookluchten direct aangezogen en afgevoerd, zodat je geen luchtjes in jouw keuken hebt die je ook in jouw eetkamer of woonkamer ruikt. Bij Superkeukens hebben wij de beschikking over de kookplaatafzuiging van het Italiaanse merk Airforce. Bezoek een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden! 

Hob to hood-afzuiging

De afzuigkap die vanzelf aangaat als je begint met koken! Na inschakeling van de kookplaat gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan en zenden temperatuursensoren een signaal naar de afzuigkap, waardoor het afzuigvermogen wordt aangepast. Als de kookplaat wordt uitgeschakeld, stopt de afzuigkap wanneer de warmste kookzone voldoende is afgekoeld. Natuurlijk kan het afzuigvermogen ook handmatig worden aangepast. Met de hob to hood-afzuiging heb jij alle aandacht voor het koken!