Keukenmagazine van Superkeukens

De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken doet u natuurlijk op in de showroom van de keukenzaak. Alleen daar ziet u alle keukens met eigen ogen, inclusief de afwerkingen en details die u op de website misschien niet zo goed kunt zien. Heeft u zin om u toch alvast te oriënteren op een nieuwe keuken en wilt u daarvoor de deur niet uit? Dan is het keukenmagazine van Superkeukens een ideale oplossing!

Bladeren in het keukenmagazine

U kunt kiezen op welke manier u door het keukenmagazine heen wilt bladeren. Heeft u graag een papieren magazine in handen, waarin u hoekjes om kunt vouwen, aantekeningen kunt schrijven en dat u er gemakkelijk bij kunt pakken als u op de bank zit? Dan is het handig om de papieren versie te bestellen. We sturen het u gratis toe en daarna kunt u wanneer u maar wilt door de 92 pagina’s keukeninspiratie bladeren!
 

Keukenmagazine in PDF

U kunt er ook voor kiezen om het milieu te sparen en het keukenmagazine in PDF te downloaden. Het voordeel daarvan is dat u het altijd tot uw beschikking heeft op uw tablet of telefoon, waar en wanneer u maar wilt! Wilt u even snel bekijken hoe die ene keuken er ook alweer uitzag? Of wilt u lezen wat de pluspunten van Superkeukens zijn? Open het keukenmagazine op uw device en u hebt alles handig op een rijtje.
 

Bekijk uw keuken in het echt

Natuurlijk is het keukenmagazine een handige manier om alvast inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken. Wilt u alvast zien hoe een keuken in uw huis zou staan? Gebruik dan de 3D Keukenplanner op onze website. Daarmee kun u uw keuken online samenstellen. Liever met eigen ogen die mooie keuken bekijken die u in het keukenmagazine heeft gezien? Kom dan naar een Superkeukens keukenwinkel! Er zijn er 42 in Nederland, dus u vindt altijd één van onze keukenzaken bij u in de buurt. Zien we u snel?

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.