Inspiratieweken bij Superkeukens

Doe nu volop keukeninspiratie op!

Een nieuwe inbouwkeuken? Je vindt ‘m bij Superkeukens! Tijdens de Inspiratieweken ontvang je gratis keukenadvies inclusief een 3D ontwerp. Ontdek alle mogelijkheden tijdens onze Inspiratieweken en bekijk de nieuwste trends en de mooiste keukens.

Droom jij van een nieuwe keuken? Dit is het moment om jouw droom werkelijkheid te laten worden. In onze showrooms ontdek jij tijdens de Inspiratieweken de laatste trends op het gebied van inbouwkeukens. Keukenfrontjes met leren handgreepjes bijvoorbeeld. Houtlook keukens voor een warm en knus gevoel. Inbouwapparatuur die je bedient met je smartphone, zodat koken leuker én makkelijker wordt. En stijlvolle accessoires, zoals een kokendwaterkraan in de trendkleur matzwart. 
 

Jouw keuken komt tot leven

De Superkeukens-showroom biedt jou een wereld aan inspiratie. We staan klaar om jou te voorzien van een advies op maat. Ook nu. In onze showrooms volgen wij de richtlijnen van het RIVM, zodat je op een veilige manier wordt ontvangen. Je ontwerpt, samen met jouw keukenadviseur, jouw nieuwe keuken op maat. Met het 3D-keukenontwerp zie je precies hoe jouw keuken eruit gaat zien. En in de gratis VR-presentatie is het net alsof je al in jouw nieuwe keuken rondloopt!


Kom langs voor inspiratie!

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Kom langs in één van de 43 Superkeukens-vestigingen. Tijdens jouw bezoek nemen we alle geldende gezondheidsmaatregelen in acht. Wil je er zeker van zijn dat jouw adviseur alle tijd voor je heeft, maak dan van tevoren een afspraak. Wel zo handig!

Maak nu jouw ontwerpafspraak

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend keukenadvies. Onze adviseurs ontvangen jou voor een ontwerpafspraak, inclusief Virtual Reality-presentatie en een gespecificeerde offerte op maat.

Altijd een showroom bij jou in de buurt