Zó kies je een voordelige keuken

Eindelijk is het dan zover, je hebt de sleutel ontvangen van jullie eerste huis! Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken. Maar hoe zorg je dat niet al je geld in een keukenblok gaat zitten? Superkeukens geeft je enkele tips hoe je de prijs voor jouw nieuwe keuken laag kunt houden.

Tip 1: De beste keuze

Je ziet het vaak: ‘best beoordeeld’ of ‘als beste uit de test’. Maar vaak zegt dit niet zoveel over het product zelf. Verschillende organisaties beweren de beste te zijn, maar wat is het beste voor jouw keuken? Misschien dat jij wel toe bent aan een koelkast die ruimte inlevert voor energiebesparing. De eerste tip: laat je geen oor aannaaien door bedrijven die van hun voorraad af willen. Lees in plaats daarvan onafhankelijk reviewwebsites. 
 

Tip 2: Eerlijke prijs

Goedkoop is duurkoop. Of toch niet? Niet ieder toestel is even voordelig. Een tweedehands koelkast is goedkoper in aanschaf, maar kan op de lange termijn zorgen voor een hogere stroomrekening. Voor een nieuw toestel moet je meer geld neertellen, maar je krijgt er wel garantie voor terug én je kan kiezen voor de nieuwste energiezuinige modellen. Probeer eerst te oriënteren naar de voordelen van verschillende merken en prijsklassen. 
 

Tip 3: Smartfuncties

De wereld wordt steeds slimmer, ook huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. Zo zijn er ontzettend veel apparaten met functies die jouw leven nét iets makkelijker maken. Een lamp die automatisch uit gaat wanneer er niemand is, een thermostaat die aangaat wanneer je thuiskomt of een wasmachine die je wollen trui niet meer laat krimpen. Ook de koelkasten van nu zijn uitgerust met slimme functies. Zo zijn er toestellen die foto’s van de inhoud maken en, op basis hiervan, een gerecht samenstellen. Beslis voor je een nieuwe koelkast aanschaft, welke functies je écht nodig hebt en welke niet. Hier hangt namelijk een prijskaartje aan.
 

Persoonlijk advies van Superkeukens

Op zoek naar een mooie, zuinige en betaalbare keuken? Dan ben je bij Superkeukens aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met keukens. Deze keukens beschikken over een onovertroffen kwaliteit en zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. En helemaal prettig: bij Superkeukens ontvang je direct de laagste prijs: je hoeft hier nooit over te onderhandelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Loop eens binnen bij een filiaal bij jou in de buurt of neem alvast een kijkje op onze website