Voor de allerkleinste thuiskoks. De kinderkeuken van Superkeukens.

Samen koken is een feestje. Hoe gezellig is het om samen met je kind, kleinkind, neefje, nichtje of ander keukenprinsje of -prinsesje de lekkerste gerechten te maken! Eerst bedenken wat voor baksel of gerecht het wordt, samen de boodschappen doen en daarna lekker aan de slag. Meten, wegen, roeren, bakken, braden en natuurlijk stiekem lekker wat snoepen uit de pannen. En daarnaast is het natuurlijk hartstikke gezellig om samen in de keuken te staan! 

Voor de toekomstige keukenprins of -prinses, heeft Superkeukens deze snoezige kinderkeuken ontwikkeld. Terwijl jij in jouw keuken kookt, kan je kleintje lekker kokkerellen in het kinderkeukentje. Zo voelt je kind zich een echte kok! 

Samen de keuken in! 

Geef je kind ook zeker wat keukentaakjes, zoals bijvoorbeeld het mengen van de ingrediënten of het wassen van groenten. Laat ze actief meehelpen met het lezen van het recept, roeren in de pannen en leer ze de fijne kleine kneepjes van het koken. Zo krijgt jouw kleintje meer zelfvertrouwen in de keuken en leren ze spelenderwijs de verschillende handelingen. 

Jong geleerd is oud gedaan 

Naast dat het leren koken op jonge leeftijd de fijne motoriek van kinderen bevordert, brengt het ze nog zo veel meer. Ze leren op een leuke manier over grammen, milliliters en meer. Daarnaast maken ze zich op een speelse manier het lezen, meten, wegen en rekenen eigen en breiden ze hun woordenschat uit door te leren over nieuwe ingrediënten en kooktermen. Ook wordt het smaakpalet veelzijdiger, wat weer bijdraagt aan het ontwikkelen van een gezond eetgedrag. 

Exclusief bij Superkeukens, een kinderkeuken voor de allerkleinste thuiskoks 

Het kinderkeukentje komt inclusief kookgerei, pannetjes en mini ovenwantje. In dit mooie wit houten keukentje kan jouw keukenprins of -keukenprinses zich urenlang vermaken en wordt de fantasie rijkelijk gestimuleerd.