Vijf tips om te besparen op uw droomkeuken

Een keuken waarin u alle heerlijke gerechten kunt maken waarvan u ooit hebt gedroomd. Die zó mooi is, dat u er graag veel tijd in doorbrengt. En die het gezellige middelpunt van uw woning is. Droomt u daar ook van? Maar denkt u dat zo’n keuken voor u niet binnen handbereik ligt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Met deze vijf tips bespaart u op de aankoop van uw droomkeuken! 

  1.  
Vijf tips om te besparen op uw droomkeuken
  1. Kies voordelige materialen. Een keuken met massief houten kastjes is een stuk duurder dan een keuken met kastjes van fineer. En ook hoogglans drijft de prijs vaak op. Een onderdeel van uw keuken waar u écht veel op kunt besparen is het aanrechtblad. Een werkblad van kunststof is namelijk een stuk voordeliger dan een blad van natuursteen of composiet. Dat is dus zeker iets om mee te nemen in uw overweging!
  2. Ga slim om met apparatuur. Door slim te combineren kunt u veel geld besparen. Kies bijvoorbeeld voor een combimagnetron, in plaats van een losse oven en magnetron. Dat bespaart trouwens niet alleen geld, maar ook ruimte in uw keuken. Datzelfde geldt ook wanneer u kiest voor een koel-vriescombinatie, in plaats van een losse koelkast en vrieskast.
  3. Ga slim om met de kastjes. U kunt uw keuken helemaal indelen zoals u dat wilt en de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Carrouselkasten in de hoek van de keuken, apothekerskasten, grote brede lades die ook weer binnenlades hebben: eigenlijk kan bijna alles. Er hangt echter wel een prijskaartje aan. Wilt u een voordelige keuken kopen? Houd de inrichting dan simpel en laat u deskundig adviseren. De Superkeukens adviseur weet precies waar u op moet letten en denkt graag met u mee.
  4. Houd de huidige indeling aan. Het verplaatsen van de afvoer, de waterleiding en elektra kan behoorlijk in de papieren lopen. Wanneer u ervoor kiest om de indeling van uw nieuwe keuken hetzelfde te houden als die van uw huidige keuken, hoeft u daar geen geld aan uit te geven!
  5. Weet wat er te koop is. Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken bij verschillende keukenzaken is hartstikke leuk. Zo komt u erachter wat u wilt en wat er allemaal op de markt is, qua keukenstijlen en mogelijkheden. Klaar voor de grote aankoop? Kom dan zeker langs bij Superkeukens! Waarom? Dat leest u hieronder.

Keuken kopen zonder onderhandelen

Veel andere keukenzaken zouden u ook nog een zesde tip geven: onderhandel scherp over de prijs. Waarom wij u deze tip niet geven? Omdat u bij ons al meteen de juiste én beste prijs krijgt voor uw keuken. Bij ons geen toneelstukjes en geen handjeklap. U weet meteen waar u aan toe bent en wat uw droomkeuken u gaat kosten. Vertel uw keukenadviseur wat uw budget is, en hij of zij gaat samen met u aan de slag om uw ideale keuken samen te stellen. Betaalbaar én praktisch. Precies wat u zoekt!