Veilig jouw nieuwe keuken kopen. Juist nu!

Ook nu onze showrooms zijn gesloten, kun je bij Superkeukens gewoon jouw nieuwe keuken uitzoeken. Onze keukenadviseurs zitten voor je klaar om jou, net als altijd, advies op maat te geven en samen met jou je ideale keuken samen te stellen. Bij jou thuis of tijdens een video-afspraak! 

Bezoek aan huis

Superkeukens biedt jou een handige optie om jouw nieuwe keuken te kopen: een bezoek aan huis. Tijdens het bezoek houdt onze keukenadviseur uiteraard de maatregelen van het RIVM in acht: hij of zij schudt geen handen, draagt een mondmasker en houdt anderhalve meter afstand. Van te voren neemt de adviseur telefonisch of via een video afspraak je wensen met je door. Daardoor kun je op de dag van het bezoek aan huis niet alleen een gespecificeerde offerte en het ontwerp bekijken, maar ook de materialen en kleuren van het keukenfront, het keukenwerkblad en de handgrepen. Zo kun je zien én voelen hoe jouw keuken eruit gaat zien. 

Video afspraak met Superkeukens

Wil jij op een snelle, eenvoudige en veilige manier een keuken uitzoeken? Dan is een video afspraak ideaal! Vanaf je eigen bank maak je verbinding via je laptop, tablet of telefoon en kun je met de Superkeukens-adviseur al jouw keukenwensen doornemen. Onze adviseur kan dan ook meteen een ontwerp op maat voor je maken en dat met je delen. Net als een bezoek aan onze showroom is een video afspraak gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. 

Plan snel jouw afspraak!

Wil jij, ondanks de huidige maatregelen, toch alvast jouw nieuwe keuken uitzoeken? Plan dan een bezoek aan huis of een video afspraak. Onze keukenadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe droomkeuken. Juist nu!