Slimme keukenkeuze: de voordelen van anti-fingerprint lak

Het is een veelvoorkomend probleem: vingerafdrukken in de keuken. Zeker op keukenfronten verschijnen er regelmatig nieuwe exemplaren. Vervelend, want vingerafdrukken zijn lastig te verwijderen. Ontdek de voordelen van anti-fingerprint afwerking!

De keuken is een plek waar de hele familie samenkomt. Dat betekent dat de keuken veelvuldig door de familie wordt gebruikt om onder andere ontbijt, lunch en tussendoortjes te maken. Niet gek dat er regelmatig vingerafdrukken zichtbaar zijn op de fronten van jouw keuken. Toch is het frustrerend, want het schoonmaken van vingerafdrukken lijkt onbegonnen werk. De oplossing? Anti-fingerprint lak Superkeukens zet de voordelen voor je op een rij.

 

Voordeel 1: Een schone keuken

Keukenkasten en lades worden dagelijks heel vaak geopend, met als gevolg héél veel vingerafdrukken. Door heel voorzichtig te  zijn kun je misschien een groot deel van deze vlekkenmakers voorkomen, maar zeker met een zwarte keuken of voor huishoudens met jonge kinderen lijkt dat onbegonnen werk. Daarnaast wil je je in een keuken kunnen uitleven en dat kan niet als je moet letten op vingerafdrukken. Met een anti-fingerprint lak blijft jouw keuken er altijd schoon uitzien. Zelfs als de felle zon erop schijnt. Ideaal!

 

Voordeel 2: Niet elke dag schoonmaken

Zitten er elke dag een hoop vingerafdrukken op de keukenfronten van jouw keuken? Dan begrijpen wij maar al te goed dat je deze met regelmaat schoonmaakt. Er is niks frustrerender dan vieze vingervlekken op je keuken. Maar hierdoor ben je dagelijks veel tijd kwijt aan schoonmaken. Die tijd is veel leuker te besteden, zoals aan je gezin of hobby. Door gebruik te maken van anti-fingerprint coating zijn vingerafdrukken verleden tijd. Oftewel: meer tijd voor andere leuke dingen!

 

Voordeel 3: Een mooie, matte uitstraling

Keukens met een anti-fingerprint afwerking hebben een matte uitstraling. Helemaal van deze tijd! Zagen we tot een paar jaar geleden vooral heel veel hoogglans, tegenwoordig is mat enorm populair. Niet alleen keukens worden steeds vaker met matte fronten uitgevoerd, ook de rest van het interieur heeft veel matte accenten. Ga jij voor ultramat, denk dan eens aan het

innovatieve materiaal Fenix. Dit materiaal is niet alleen extreem mat, het is ook fluweelzacht en zeer krasbestendig. Hiermee is Fenix ook goed geschikt als aanrechtblad.

 

Bestel jouw keuken met anti fingerprint lak bij Superkeukens

Wil jij een nieuwe keuken aanschaffen, voorzien van een anti-fingerprint afwerking? Maak jouw keuze voor Superkeukens. Veel van de keukens van Superkeukens kunnen worden voorzien van een anti-fingerprint lak. Onze adviseur vertelt jou meer over de mogelijkheden van anti-fingerprint keukens en stelt samen met jou jouw ultieme nieuwe keuken samen! Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom voor een advies op maat.