Renovatie van jouw keuken

Is jouw keuken aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat de keuken gedateerd is of omdat de keuken op bepaalde plekken gebruikssporen vertoont? Wat de aanleiding ook is: bij Superkeukens kunnen wij jouw keuken tegen relatief lage kosten toekomstbestendig maken. Hoe? Kies voor keukenrenovatie en jouw keuken is weer als nieuw!

Wensen inventariseren 

Bij keukenrenovatie word jouw huidige keuken als uitgangspunt gebruikt. Welke onderdelen van de keuken zijn nog intact en voldoen aan jouw wensen? En – nog belangrijker! – welke onderdelen van de keuken zijn absoluut aan vervanging toe? Zijn jouw wensen duidelijk en zijn de mogelijkheden van jouw keukenruimte geïnventariseerd, dan kunnen de verkoopadviseurs van Superkeukens laten zien wat er in jouw situatie allemaal mogelijk is. 
 

Bepaalde keukenonderdelen vervangen

Zo kan je ervoor kiezen om de basiselementen en de opstelling van jouw keuken te behouden, maar enkel de keukenapparaten en fronten te vervangen. Hiermee word jouw keuken voorzien van de meest moderne apparatuur en bespaar je tegelijkertijd op de kosten van een geheel nieuwe keuken. Daarnaast kan je ervoor kiezen om andere onderdelen van jouw keuken onder handen te nemen, zoals de wanden, de vloer of het plafond. Laat de wanden stucen of maak gebruik van een nieuwe moderne vloer, zoals een gietvloer, betonvloer of houten vloer! Dankzij deze relatief kleine aanpassingen krijgt jouw keuken een heel andere uitstraling en kan je weer jaren vooruit. 
 

Keukenrenovatie door Superkeukens

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem contact op met de keukenspecialisten van Superkeukens of plan een afspraak in met de Superkeukens-vestiging bij je in de buurt! Tijdens een diepgaand adviesgesprek kunnen onze medewerkers de mogelijkheden met je bespreken en een advies op maat geven. Bovendien kan je een indicatie van de te verwachten kosten opvragen.