Organiseer jouw eigen high tea of high wine

Boek je regelmatig een high tea bij een lunchroom of eetcafé? Gezellig bijkletsen met vriendinnen of familie! Maar wist je dat je een high tea, high wine of high beer ook hartstikke goed zelf kunt maken? Lees er hier meer over!

De high tea is overgewaaid vanuit Engeland en bestaat oorspronkelijk uit drie gangen. Tijdens de eerste gang proef je hartige hapjes en sandwiches, tijdens de tweede gang scones met jam en clotted cream en tijdens de derde gang cake, koekjes en bonbons. Bij iedere gang wordt thee geserveerd, maar er kan natuurlijk ook koffie, fruitdrank, champagne of prosecco gedronken worden. 
 

High wine of high beer

Diverse horecagelegenheden bieden nu ook – als variant op de high tea – een high wine of high beer aan. Deze arrangementen bestaan uit proeverijen waarbij je diverse wijnen of speciaalbieren proeft, gecombineerd met borrelhapjes of finger food. 
 

Zelf een high tea maken

Je kan natuurlijk naar een lunchroom of eetcafé voor een high tea, high wine of high beer, maar je kan deze heerlijke arrangementen ook eenvoudig thuis maken. Gewoon in jouw eigen keuken. Nodig een stel vriendinnen, familieleden, collega’s of buren uit en verras hen met een home made high tea met de lekkerste hapjes. Serveer de gerechtjes in de woonkamer of laat jouw gasten plaatsnemen aan de grote keukentafel!
 

Hapjes bereiden in een keuken van Superkeukens

De keukens van Superkeukens lenen zich uitstekend voor het bereiden van een high tea, high wine of high beer! Zo kan je in onze keukens een groot werkblad opnemen, waarop je in een handomdraai de diverse borrelhapjes kunt maken, óf je kiest een praktische en kwalitatieve oven voor het afbakken van heerlijke scones en muffins. In de keukens kan je zelfs een handige wijnkast plaatsen, zodat je jouw rode, witte en roséwijn altijd op de juiste temperatuur serveert.
 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw keuken? Maak vrijblijvend een afspraak bij de Superkeukens-vestiging van jouw keuze en kom langs voor een gratis en diepgaand adviesgesprek. Tijdens dit gesprek laten onze keukenadviseurs zien wat er allemaal mogelijk is op keukengebied en zij inventariseren jouw wensen. Indien je dit wil, kan er een keukenontwerp op maat worden gemaakt! Neem nu contact met ons op