Opbergruimte in uw keuken

Uw keuken neemt een centrale plaats in huis in. U kookt er, leeft er en neemt er samen de dag door. Daarvoor heeft u natuurlijk wél wat opbergruimte nodig. Want in uw keuken heeft u nogal wat keukenspullen nodig om die heerlijke maaltijd te maken én op een creatieve manier te versieren. 

Opbergruimte in uw keuken

Keukens met veel opbergruimte

De tijd dat een keuken werd geleverd met enkele kastjes van dezelfde breedte ligt achter ons. Een keuken is steeds meer maatwerk geworden en daardoor kunt u uw keuken zodanig inrichten dat u een zee aan bergruimte heeft. Geen centimeter hoeft meer onbenut te blijven. Zo heeft u alles binnen handbereik, maar toch netjes opgeborgen. 
 

De hoogte en de diepte in

Kiest u voor een complete keuken met inbouwapparatuur, dan kunt u profiteren van veel extra opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kastje met een klepdeurtje boven uw inbouwkoelkast of een lade onder uw oven. Ideaal voor bakjes, placemats, snijplanken… overal voor, eigenlijk! Naast uw koelkast kunt u een apothekerskast plaatsen, waarin u op een heel slimme manier keukenspullen op kunt bergen. Zo benut u alle opbergruimte optimaal. 
 

Hoekkast

Heeft u een hoekkeuken? Dan heeft u veel opbergruimte in de hoekkast. U kunt ervoor kiezen om in deze keukenkast een carrousel in te bouwen, zodat u niet ver hoeft te reiken. Maar om nóg meer kwijt te kunnen, kunt u de kast gewoon met schappen laten leveren. Dan kunt u de spullen die u minder vaak gebruikt, in uw keuken in de hoek zetten, en de veelgebruikte potten en pannen vooraan plaatsen. 
 

Kies uw keuken met veel opbergruimte

Houdt u van een strakke designkeuken? Of heeft u liever een landelijke keuken? Bij Superkeukens vindt u altijd een keuken die bij uw woonstijl en budget past. Eén ding hebben al onze keukens gemeen: u kunt ze zodanig indelen dat u geen centimeter van de opbergruimte onbenut hoeft te laten. Onze keukenadviseurs laten u graag alle mogelijkheden van onze keukens zien. Kom snel langs in de showroom of bekijk onze keukens hier alvast!