Ontdek de allerlekkerste barbecuegerechten

Het belooft weer mooi weer te worden! Nederland gaat massaal naar buiten en geniet van de warme voorjaarszon. Wilt u tijdens dit lekkere weer genieten van een gezellige barbecue? Groot gelijk! Welke gerechten mogen absoluut niet ontbreken bij een goede BBQ? 

Ontdek de allerlekkerste barbecuegerechten

Het wordt lekkerder weer. Dat betekent: barbecueën en buiten koken! Welke gerechten mogen absoluut niet ontbreken bij een goede BBQ? Op de website van BBQ Helden staan enkele lekkere barbecuegerechten. Deze gerechten kunt u eenvoudig en snel bereiden, zodat u weinig omkijken naar de voorbereiding én hat barbecueën hebt. Des te meer tijd blijft er over voor het opeten van al dit lekkers!
 

Gevulde dadels met geitenkaas

Houdt u van dadels? Combineer deze heerlijke vruchten met geitenkaas! U vult de dadels met een theelepel geitenkaas. Vervolgens omwikkelt u de dadel met een plakje ontbijtspek, waarna u een tandenstoker in de dadel prikt. Simpel, snel en superlekker! Handige tip: eet u geen vlees, dan kunt u de spek uiteraard ook achterwege laten. Bekijk hier het volledige recept
 

Hamburger van donuts

U kent natuurlijk een broodje hamburger, waarbij u tussen een broodje met sesamzaadjes een lekkere hamburger plaatst. Garneer de burger met sla, tomaat, augurk en saus, en klaar is Kees. U kunt het ook eens over een andere boeg gooien: maak een hamburger met donuts. Het enige wat u nodig heeft? Rundergehakt, ontbijtspek, (pittige) kaas en donuts. Bekijk het recept en ga aan de slag
 

Kipspiesjes met chimichurri

In Argentinië en Uruguay vindt u altijd een schaaltje chimichurri bij uw vlees. Soms wordt het vlees er in gemarineerd. Deze licht zure, pittige saus kunt u ook gebruiken bij uw barbecuegerechten. Hoe? Maak een bord met kipspiesjes en bestrooi deze met chimichurri. Klinkt goed, niet? Bekijk het volledige recept en begin met de bereiding. Tast toe!

Bron: BBQ Helden