Ontdek de allerlekkerste barbecuegerechten

Het belooft weer mooi weer te worden! Nederland gaat massaal naar buiten en geniet van de warme voorjaarszon. Wil je tijdens dit lekkere weer genieten van een gezellige barbecue? Groot gelijk! Welke gerechten mogen absoluut niet ontbreken bij een goede BBQ? 

Het wordt lekkerder weer. Dat betekent: barbecueën en buiten koken! Welke gerechten mogen absoluut niet ontbreken bij een goede BBQ? Op de website van BBQ Helden staan enkele lekkere barbecuegerechten. Deze gerechten kan je eenvoudig en snel bereiden, zodat je weinig omkijken naar de voorbereiding én hat barbecueën hebt. Des te meer tijd blijft er over voor het opeten van al dit lekkers!
 

Gevulde dadels met geitenkaas

Houd je van dadels? Combineer deze heerlijke vruchten met geitenkaas! Je vult de dadels met een theelepel geitenkaas. Vervolgens omwikkelt je de dadel met een plakje ontbijtspek, waarna je een tandenstoker in de dadel prikt. Simpel, snel en superlekker! Handige tip: eet je geen vlees, dan kan je de spek uiteraard ook achterwege laten. Bekijk hier het volledige recept
 

Hamburger van donuts

Je kent natuurlijk een broodje hamburger, waarbij je tussen een broodje met sesamzaadjes een lekkere hamburger plaatst. Garneer de burger met sla, tomaat, augurk en saus, en klaar is Kees. Je kan het ook eens over een andere boeg gooien: maak een hamburger met donuts. Het enige wat je nodig heeft? Rundergehakt, ontbijtspek, (pittige) kaas en donuts. Bekijk het recept en ga aan de slag
 

Kipspiesjes met chimichurri

In Argentinië en Uruguay vind je altijd een schaaltje chimichurri bij jouw vlees. Soms wordt het vlees er in gemarineerd. Deze licht zure, pittige saus kan je ook gebruiken bij jouw barbecuegerechten. Hoe? Maak een bord met kipspiesjes en bestrooi deze met chimichurri. Klinkt goed, niet? Bekijk het volledige recept en begin met de bereiding. Tast toe!

Bron: BBQ Helden