Ontdek de 3 in 1 oven van Pelgrim

Zoek je nieuwe apparatuur voor jouw keuken? Maak kennis met de 3 in 1 oven van Pelgrim! Deze oven beschikt over een magnetron, bakoven en stoomoven in één. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden.

De oven is onmisbaar in iedere keuken. Of je de oven nu gebruikt voor het afbakken van ovenschotels of het bakken van taarten, koekjes en cupcakes. Of je gebruikt de oven voor het stomen van eten, zoals groente, vis en vlees. Je kan de oven ook op de magnetronstand zetten, zodat je hier babyhapjes of bevroren restjes in op kan warmen. Veelal moet je over verschillende ovens beschikken, wil je gebruikmaken van de magnetronfunctie, de bakfunctie en de stoomfunctie. Met de 3 in 1 oven van Pelgrim komt daar echter verandering in.
 

Magnetronfunctie, bakfunctie én stoomfunctie

Elektronicamerk Pelgrim bestaat al bijna honderd jaar. In de loop der jaren is het oer-Hollandse merk uitgegroeid tot één van de bekendste elektronicamerken. Pelgrim verkoopt uiteenlopende apparatuur, waaronder keukenapparatuur. Denk aan ovens, magnetrons, afzuigkappen, fornuizen, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, vriezers, en koffiemachines. Pelgrim staat bekend om het design van de apparaten, evenals het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen en verschillende innovaties en technieken. Eén van die innovaties is de 3 in 1 oven: een unieke oven die kan verwarmen, bakken én stomen!
 

Voordelen en mogelijkheden van de 3 in 1 oven

De 3 in 1 oven beschikt over een magnetronfunctie, bakfunctie en stoomfunctie. Doordat al deze functionaliteiten in één oven zitten, bespaar je ruimte in je keuken én bespaar je geld. Het is bovendien hartstikke praktisch en slim: één apparaat dat je verschillende taken kunt laten uitvoeren. Wil je weten welke voordelen de 3 in 1 oven allemaal biedt? Bekijk hieronder de voornaamste mogelijkheden (technische specificaties): 

 • Eenvoudige bediening met één centrale knop
 • Strak design in RVS of matzwart
 • XL-inhoud van 50 liter
 • Meerdere niveaus voor meerdere gerechten
 • Uitneembaar waterreservoir
 • Volwaardige stoomfunctie voor onder andere sous-vide koken
 • Eten wordt gelijkmatig verwarmd door invertertechniek en multistoom 360 graden
 • Bakfunctie met verschillende fases (grill, hetelucht en stoom)
 • 140 Voorgeprogrammeerde recepten
   

3 in 1 oven Pelgrim bij Superkeukens

De 3 in 1 oven van Pelgrim wordt uitsluitend verkocht via geselecteerde dealers. Eén van die dealers is Superkeukens! Wil je een 3 in 1 oven aanschaffen, kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs ontvangen je graag voor een goed advies. Ze tonen jou de oven en vertellen je meer over de functionaliteiten en de technische specificaties. De adviseur kan vervolgens de oven voor je bestellen, zodat je deze binnen de kortste keren in gebruik kan nemen! Uiteraard kan je de 3 in 1 oven ook aanschaffen wanneer je een complete keuken bij ons koopt. Onze adviseur neemt de oven graag mee in jouw keukenontwerp