Mini make-over voor jouw keuken!

Nieuw jaar, nieuw decor!

Met deze handige decorwissels geef je jouw keuken een mini make-over dit nieuwe jaar. Ontdek de leukste tips en de trendy keukenaccessoires voor 2023, die jouw keuken een nieuwe frisse look geven.

Een nieuw jaar vraagt om een nieuw decor! Kleine aanpassingen kunnen wonderen verrichten en met een mini make-over maak jij jouw keuken weer helemaal up-to-date! Lees snel verder hoe je de keuken een frisse nieuwe look geeft voor het nieuwe jaar. 

De juiste vloeraccessoires

Je zal er misschien niet direct aan denken maar een vloerkleed in de keuken zal de uitstraling veranderen en de ruimte direct completer maken. Ga voor een langwerpig kleed of loper en de keuken zal ook nog eens veel ruimer ogen. En maak je geen zorgen over vlekken, want tegenwoordig zijn er genoeg water- en vuilafstotende kleden te vinden. Kies daarnaast wel voor iets met een patroontje, zodat áls er gemorst wordt, het minder opvalt. Bijvoorbeeld een vintage Perzische look.

Een nieuwe fruitschaal

Verruil de platte groente- en fruitschaal voor een verhoogde variant. Wanneer je een platte schaal op het aanrecht hebt staan met daarin fruit kan het er soms uitzien alsof die daar per toeval is blijven staan. Door een schaal op een voet te gebruiken straalt het direct uit dat het om een statement piece gaat en het een stilistische keuze is. Ook geeft het meer hoogte en speelsheid aan je keuken. Ga voor robuust hout of elegant glas.

Vergeet de ruimte boven de kasten niet!

Heb je bovenkasten? Mooi. Reiken ze niet tot aan het plafond? Super! De ruimte boven je keukenkasten is ideaal om aan te kleden met leuke accessoires. Het is een ruimte die vaak wordt vergeten, maar het kan een geweldige plek zijn om verzamelingen, kunst, mooie schalen, boeken, planten, noem maar op, tentoon te stellen. Lees meer tips over het stylen van open (kast)ruimte in deze blog.

Nieuw jaar, nieuwe keuken? Natuurlijk bij Superkeukens!

Alle decortrucjes uitgeprobeerd, maar ben je toch uitgekeken op je keuken? Is een mini make-over niet voldoende en is jouw motto dit jaar: “nieuw jaar, nieuwe keuken”? Kom dan snel langs bij Superkeukens! Want ook dit jaar verwelkomen we je graag bij één van de Superkeukens showrooms bij jou in de buurt. Oriënteer alvast online: blader door het inspiratieboek, bekijk de diverse keukenopstellingen of stel jouw persoonlijke moodboard samen. Enthousiast geworden? Maak dan direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Tot snel bij Superkeukens!