Niet missen: de keukentrends voor 2021!

Het nieuwe jaar is begonnen! Wil je dit jaar een nieuwe keuken aanschaffen, maar ben je je nog aan het oriënteren? Volg de laatste trends! Superkeukens deelt de belangrijkste keukentrends voor 2021, zodat jouw nieuwe keuken helemaal up-to-date is! 

Start jij het nieuwe jaar met rondneuzen in magazines om dé interieur- en keukentrends van het nieuwe jaar te achterhalen? Dat begrijpen wij volkomen! Zo doe je inspiratie op voor jouw eigen woning en keuken. Superkeukens heeft de belangrijkste keukentrends voor 2021 op een rij gezet. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: zowel nieuwe als bestaande trends passeren de revue!
 

 • Gebruik van marmer
  Marmer is al enige tijd populair, maar ook in 2021 verwachten we in veel keukens marmer of een marmerlook terug te zien. Trés chique! Marmer wordt gebruikt voor onder andere het werkblad, het kookeiland of de achterwand van de keuken. Je kan natuurlijk ook kiezen voor enkele marmeren accessoires, zoals waxinelichthouders, vazen of snijplanken. 
   
 • Hébben: de zwarte keuken!
  Wil jij jouw keuken een moderne en classy uitstraling geven? Kies dan voor een keuken in de kleur zwart! Dit is niet alleen heel stijlvol, maar het past ook nog eens bij elke interieurstijl. Stoer, robuust, chique of strak … je kan het uitstekend combineren met een zwarte keuken. In het aanbod van Superkeukens vind je tal van prachtige zwarte keukens! Bang voor vingerafdrukken? No worries! Dankzij een speciale antifingerprint behandeling heb je daar geen last van.
   
 • Keuken bij de jouw woonkamer betrekken
  In 2021 willen we de keuken niet meer afgezonderd hebben: het moet onderdeel worden van de woonkamer! Zo betrek je je keuken jouw woonkamer en wordt het het kloppende hart van de woning. In de woonkeuken wordt gekookt, gegeten, geborreld, gekletst én gelachen en aan de bar gehangen.
   
 • Hoge kasten en planken
  Heb jij last van ruimtetekort in de keuken, bijvoorbeeld voor het opbergen van alle apparaten en kookbenodigdheden? Ga de hoogte in! Door boven het keukenblad hoge kasten of planken te plaatsen, benut je iedere beschikbare centimeter. De kasten en planken kunnen tot het plafond reiken. Het is daarnaast de perfecte plek voor keukenapparaten die je wat minder vaak gebruikt.
   
 • Slimme innovaties in de keuken
  De apparaten die we dagelijks gebruiken worden steeds slimmer en duurzamer, denk bijvoorbeeld aan smartphones, tablets en smartwatches. Ze maken ons dagelijks leven gemakkelijker en leuker. Ook in de keuken worden slimme apparaten en innovaties toegepast, zoals apparaten die met een app te bedienen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de koffieautomaat of de oven. Ook zijn er slimme koelkasten met energiebesparende deuren en innovatieve vershoudlades. 
   

Keukentrends bij Superkeukens

Ben jij van plan een keuken te kopen en wil je die volgens de allerlaatste trends inrichten? De adviseurs van Superkeukens vertellen jou graag meer over de mogelijkheden in jouw keuken. Neem contact met ons op en onze adviseurs vertellen je graag meer!