Maak kennis met de warmhoudlade

Wil je een keuken die van alle gemakken is voorzien? Kies dan voor een keuken met warmhoudlade! Ideaal voor het voorverwarmen van borden, voor het warmhouden van eten en het verwarmen van koffiekopjes! Lees onze blog en ontdek deze én andere voordelen.

De keuken is een plek waar we dagelijks komen. We starten er de dag met een heerlijk ontbijtje en we eindigen de dag met een culinair gerecht of lekkere snack. Het is daarom belangrijk dat de keuken volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en een afwasmachine voorzien jou in die wensen, maar ook een warmhoudlade kan jouw keuken compleet maken. 
 

Wat is een warmhoudlade?

De naam van dit inbouwapparaat geeft het eigenlijk al weg: een warmhoudlade is een lade waarin je gerechten kan warmhouden. De warmhoudlade is compact en het neemt niet veel ruimte in. Het kan worden ingebouwd in je keuken, meestal wordt het geplaatst onder de oven, magnetron of koffiemachine. Het is een designvoorwerp en het zal naadloos aansluiten bij alle andere apparaten in jouw keuken. 
 

De functie van een warmhoudlade

Met een warmhoudlade kan je gerechten warmhouden. Ideaal voor het voorverwarmen van borden, voor het warmhouden van eten en het verwarmen van koffiekopjes. Ben je pannenkoeken aan het bakken, dan kan je de pannenkoeken warmhouden in de warmhoudlade. Heb je eten klaargemaakt, maar komen jouw kinderen iets later voor het eten? Hun gerechten kan je warmhouden in de lade. De voordelen van het warmhouden van eten in een warmhoudlade is dat het de smaak en de temperatuur behoudt. Perfect! En helemaal handig: wil je borden voorverwarmen of wil je koffie in warme koffiekopjes schenken? De warmhoudlade kan je ook hiervoor gebruiken! 
 

Warmhoudlade van Superkeukens

Wil je een warmhoudlade in jouw keuken? Jouw warmhoudlade koop je bij Superkeukens! Wij hebben een zeer ruim assortiment keukens in uiteenlopende stijlen en opstellingen. Samen met onze adviseurs creëren wij een keuken met warmhoudlade. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom voor een advies op maat!