Hoe gaat u bakken?

Met de oven of toch niet?

Wanneer heeft u zich voor het laatst uitgeleefd in de keuken? Wat heeft u toen klaargemaakt? Cupcakes of toch een huisgemaakte pizza? Bakken is hot. Maar hoe pakt u dat aan? Gebruikt u een combi-oven met magnetron of toch een compacte oven? Lees hier alles over de eigenschappen van de verschillende apparaten. 

Hoe gaat u bakken?

Combi-oven met magnetron

Bakken in een combi-oven met magnetron heeft als groot voordeel dat de magnetron- en ovenfuncties gecombineerd kunnen worden. De bereidingstijd is veel korter en de gerechten krijgen een heerlijk bruin korstje indien gewenst.

Compacte oven

Een compacte oven van 45 centimeter heeft een capaciteit van 44 liter, maar heeft verder dezelfde kookeigenschappen als een standaard bakoven. Door de maatvoering van 45 centimeter kan een compacte oven goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een combi-oven met magnetron.

Bakoven

In een oven wordt uw gerecht verwarmd door de ingebouwde elementen zoals onder- en bovenwarmte en hete lucht. Normaal gesproken hebben ovens van 60 centimeter een inhoud van 58 liter, maar bij Superkeukens heeft u nu ook een oven van 60 centimeter en een capaciteit van 74 liter.

Combi-oven met magnetron

Bakken in een combi-oven met magnetron heeft als groot voordeel dat de magnetron- en ovenfuncties gecombineerd kunnen worden. De bereidingstijd is veel korter en de gerechten krijgen een heerlijk bruin korstje indien gewenst.

Compacte oven

Een compacte oven van 45 centimeter heeft een capaciteit van 44 liter, maar heeft verder dezelfde kookeigenschappen als een standaard bakoven. Door de maatvoering van 45 centimeter kan een compacte oven goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een combi-oven met magnetron.