Hoe een compacte keuken in te delen?

Wanneer je wat kleiner behuisd bent, kan het een hele uitdaging zijn om jouw keuken in te delen. Omdat je wat minder ruimte tot jouw beschikking hebt voor jouw keuken en daar toch veel in kwijt wil. De ervaren verkoopadviseurs van Superkeukens helpen je graag bij het indelen van jouw compacte keuken.

Slimme indeling keuken

Wie geen grote keuken heeft, moet slim zijn wanneer het op indeling aankomt. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een afzuigkap te nemen met een recirculatiesysteem, zodat je geen afvoer naar buiten nodig heeft die ruimte in beslag neemt. Boven de afzuigkap kan je dan nog een kastje plaatsen, voor optimale opbergruimte. Ook een breed fornuis met vijf of zes pitten is geen handige keuze in een compacte keuken. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een kleinere koelkast te plaatsen en een compacte vaatwasser. Dit scheelt allemaal ruimte. 
 

Kleurkeuze in een compacte keuken

Naast de indeling heeft ook de keuze voor kleuren en materialen invloed op hoe jouw compacte keuken oogt. Lichte kleuren laten de keuken groter lijken, en ook greeploze keukens lijken vaak wat groter. Donkere kleuren laten jouw keuken daarentegen juist weer kleiner lijken. Heb je een compacte keuken, kies dan dus voor lichte kleuren. 
 

Compacte keuken bij Superkeukens

Heb je niet zoveel ruimte tot jouw beschikking, maar zoek je een compacte keuken met een slimme indeling? Dan ben je bij Superkeukens aan het juiste adres! Onze ervaren verkoopadviseurs laten je graag zien wat er mogelijk is op het gebied van indeling en kleurgebruik, ook als je niet zoveel vierkante meters heeft. Kom gerust langs in een van onze keukenzaken of bekijk hier alvast onze keukens.