Het nieuwe Superkeukens inspiratieboek is uit!

Het nieuwe inspiratieboek van Superkeukens is uit! Het boek telt meer dan 100 pagina’s, zodat je éxtra veel keukeninspiratie kunt opdoen. In dit blogbericht vertellen we je meer over het nieuwe inspiratieboek én over de zes gloednieuwe keukens in onze collectie! 

De koude, donkere dagen maken langzaam plaats voor de eerste zonnestralen. Hét moment dat het weer gaat kriebelen om nieuwe interieurinspiratie op te doen. Kan jij ook niet wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Het nieuwe inspiratieboek van Superkeukens is namelijk uit. Met wat inspiratie van ons, maak jij jouw nieuwe keuken super! 
 

Het inspiratieboek van Superkeukens

Heb je zin om even helemaal weg te dwalen in allerlei keukens en keukenapparatuur? Of ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dat komt goed uit, want het inspiratieboek van Superkeukens zit bomvol inspiratie. Zo kan je onder andere onze gehele keukencollectie bekijken, extra inspiratie opdoen bij de klantverhalen van tevreden klanten en handige tips & tricks ontdekken. Het keukenboek telt meer dan 100 pagina’s, dus meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie!
 

Ontdek onze zes nieuwe keukens! 

Aan onze huidige keukencollectie hebben wij zes nieuwe keukens toegevoegd, namelijk Cerezo-Freud, Schuman-Savino, Migot. Franchetti. Rodez en Salerno. Waar kies jij voor? Een keuken in de trendkleur olijfgroen, een industriële keuken of een keuken inspelend op de marmerlook trend? Al deze keukens zijn in elke gewenste opstelling en afmeting leverbaar. Bekijk hieronder per keuken enkele bijzonderheden: 
 

 • Keuken Cerezo-Freud:
  Uitgevoerd in een echte trendkleur; olijfgroen. Hier gecombineerd met grijseiken gebeitste bovenkasten met een minimalistisch kader. Voorzien van een Bertazzoni vrijstaand fornuis. Deze keuken brengt trends (kleur olijfgroen) samen met nostalgie (het fornuis).
   
 • Keuken Schuman-Savino:
  Uitgevoerd in een diep blauwe kleur, een kleur die we ook veel in de woonwereld zien, op muren en wanden. Uitgesproken wit marmerlook werkblad. Inspelend op de marmerlook trend. Zwart stalen frame bij bovenkast. Het front van de hoge kast is uitgevoerd in een lamelstructuur front, wat deze keuken een speels effect geeft.
   
 • Keuken Migot:
  Een moderne keuken waaraan elke stijl gekoppeld kan worden. Hier gekozen voor de Marrakesh stijl.
   
 • Keuken Franchetti: 
  Ongekend populair zijn de matzwarte fronten. De anti-fingerpintafwerking zorgt ervoor dat vlekken en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Het werkblad is uitgevoerd in het materiaal Fenix en is slecht 1 cm dik. Fenix is een materiaal wat je steeds meer in keukens tegenkomt. Het is erg populair vanwege de stevigheid en de stijlvolle, zeer matte uitstraling. Ook de achterwand van deze keuken is in Fenix uitgevoerd, in een trendy marmerstructuur.
   
 • Keuken Rodez:
  Ook een trendkeuken, inspelend op de industriële trend. In deze nieuwe collectiekeuken wordt de populaire betonachtige look in een nieuw design vormgegeven. De keukenkasten en -lades zijn omlijst met dunne zijwanden en een dun werkblad.
   
 • Keuken Salerno:
  Tijdloze greeploze keuken, in plaats van standaard hoogglans wit is hier gekozen voor tintje grijs. In tegenstelling tot hoogglans wit komt deze keuken door dit tintje veel meer naar voren tegen een witte muur. Met deze keuken heb je een betaalbare, moderne en tijdloze keuken, geheel compleet in huis.
   

Vraag het inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken? Vraag dan snel het digitale inspiratieboek van Superkeukens aan! Daarin kan je al onze keukens op je gemak bekijken, waarbij je ook een goed beeld krijgt van alle inbouwapparatuur.