De mooiste keukentrends bij Superkeukens

Warm industrieel

Wil jij een warm interieur combineren met een industriële look & feel? Kies voor de keukenstijl warm industrieel. Deze keukens zijn niet strak afgewerkt, maar zijn voorzien van ruwe randjes en stoere materialen als RVS, beton, hout en bakstenen. De stijl kan je doorvoeren van de achterwand tot de verlichting, apparatuur én meubels.

Spelen met materialen

In een industriële keuken worden natuurlijke en strakke materialen met elkaar gecombineerd. Dus onbewerkt hout of authentieke bakstenen combineren met industriële elementen als staal, RVS en beton. Ook natuursteen kleurt én past hier erg mooi bij. Zolang je met natuurlijke materialen werkt, is een warme keuken het resultaat. 

Opvallend en aanwezig

In een industriële keuken mogen (afvoer)buizen, leidingen en snoeren zichtbaar zijn en hoeven deze zeker niet weggewerkt te worden. De buizen, leidingen en snoeren moeten wel van een industrieel materiaal als koper of RVS zijn. Daarnaast kan je bij een industriële keuken kiezen voor opvallende achterwanden, wandrekken van staal en robuuste keukenapparatuur, zoals flinke fornuizen of spoelbakken in bijvoorbeeld gunmetal.

Mooie imitatie

Jouw industriële keuken hoeft zeker niet gemaakt te zijn van beton of natuursteen om een stoere look te creëren. Met keukenkasten in een (gevlekte) grijstint kom je al een heel eind. Een stevig aanrechtblad van composiet of graniet past hier heel mooi bij. Liever geen natuursteen? Ga voor een goedkopere optie met een toplaminaat werkblad. Ook hierin vind je tal van goede imitaties.

Bezoek één van onze showrooms en bekijk de nieuwste trends en de mooiste keukens!