De mooiste keukentrends bij Superkeukens

Luxueus chique

Wil jij een keuken met een rijke look & feel? Een keuken met prachtige materialen die comfort en luxe uitstralen? Maak kennis met de interieurtrend luxueus chique. Marmer, gouden elementen en apparaten die het leven aangenamer maken … luxe is niet alleen weggelegd voor de rich & famous: ook jij kan uit de voeten met deze interieurtrend.
 

Marmer en marmerlook


Marmer is bij uitstek een materiaal dat pure luxe uitstraalt. Dus wat houdt je tegen om marmer in jouw keuken te verwerken? Echt marmer is prijzig, maar gelukkig zijn er diverse betaalbare materialen met een marmerlook. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Ga je voor een aanrechtblad in marmerlook? Of voer je je volledige keuken uit in dit materiaal?

Gouden randje

Jouw nieuwe keuken is goud waard. Letterlijk. Wil je jouw keuken een luxueuze uitstraling geven, dan kies je voor goudkleurige accenten en details. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen, kranen en spoelbakken in een gouden look. Je kan natuurlijk ook kiezen voor accessoires in deze glam kleur, zoals vazen, potten, bestek, servies of wandtegels. Gold it is.

Aangename apparaten

Geef jouw keuken extra luxe en kies voor bijzondere keukenapparaten. Apparaten die je niet in íedere keuken tegenkomt. Maar bovenal: apparaten die het leven een stuk aangenamer maken. Denk aan een oven met sous vide-functie, een professionele koffiemachine, een warmhoudlade of een wijnklimaatkast. In de wijnkast worden jouw flessen wijn op exact de juiste temperatuur gebracht. Zo heb je altijd de beschikking over een heerlijke witte wijn, rosé wijn of rode wijn. Santé!

Bezoek één van onze showrooms en bekijk de nieuwste trends en de mooiste keukens!