Innovatieve
keukenproducten

Dankzij elektronica en domotica wordt ons leven steeds eenvoudiger. Zo kunnen we eenvoudig onze muziek afspelen in de keuken en is het zelfs mogelijk om de koffiemachine vanaf afstand te bedienen. Deze innovaties zijn ook voor jou weggelegd. Bij Superkeukens hebben wij tal van innovatieve producten in ons assortiment die betaalbaar en superhandig zijn. 

Kookplaten met afzuigsysteem

Een bijzondere innovatie is kookplaatafzuiging of downdraft-afzuiging. Hierbij is het luchtafvoersysteem geïntegreerd in de inductiekookplaat. Op deze manier worden kookluchten direct aangezogen en afgevoerd, zodat je geen luchtjes in jouw keuken hebt die je ook in jouw eetkamer of woonkamer ruikt. Bij Superkeukens kun je terecht voor inductiekookplaten met geintegreerd afzuigsteem van A-merken zoals BORA en Siemens Studioline. Bezoek een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden! 

Virtual Flame inductie

Koken op virtueel gas

Tegenwoordig zie je steeds minder gasfornuizen en steeds meer kookplaten. Toch willen we wel dezelfde ervaring. Met de Virtual Flame-technologie van Samsung met zijn Flex zone is dat het geval. Het laat je zien hoe heet elke kookzone is door middel van ingebouwde LED’s. De flexibele zone is een ruime, rechthoekige kookzone verdeeld in meerdere vakken waar genoeg ruimte is om verschillende potten en pannen te verhitten.