Het nieuwe design van Siemens studioLine

nu ook bij Superkeukens

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. Siemens studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. De apparaten van studioLine helpen uitdrukking te geven aan deze ambitie.

Siemens studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

StudioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Meer functionaliteiten

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. Als studioLine klant profiteert u van het beste dat innovaties van Siemens te bieden hebben. Er valt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér te verwachten, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis waarvan de apparaten zijn ontworpen.

Vraag de keukenadviseur bij uw Superkeukens-vestiging naar meer informatie over Siemens studioLine.

banner-siemens-studioline-990x400-pixels-v2.jpg
studioline-afbeelding-990x400-pixels-v1.jpg