Het comfort van een klassieke keuken

Wanneer u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, is er veel te kiezen. Wat voor indeling wilt u, welke apparatuur kiest u, gaat u koken op gas of elektrisch en bovenal: wat voor stijl zoekt u? Veel mensen willen graag een klassieke keuken, met een sfeer die huiselijk en knus is.

Hout en warme kleuren

In een klassieke keuken geniet u van optimaal comfort in een prettige stijl. Veelgebruikte materialen in een klassieke keuken zijn hout en natuursteen. Met name gelakt hout ziet u veel terug in klassieke keukens, omdat het een elegante en stijlvolle uitstraling heeft. Het hout wordt niet alleen verwerkt in de frontjes van de keukenkastjes, maar soms ook in het aanrechtblad. Een natuurstenen aanrechtblad is echter in een klassieke keuken ook goed toe te passen, zeker wanneer het natuursteen betreft met een warme kleur.
 

Oog voor detail

Een keuken wordt pas écht klassiek als alle details tot in de kleinste puntjes kloppen. Waar bij een moderne keuken veel RVS en strakke designs worden gebruikt, is dat bij een klassieke keuken precies andersom. In zo’n keuken zien we bijvoorbeeld vaak kranen met ‘ouderwetse’ draaiknoppen, handgreepjes met sierlijke ronde details en stijlvolle accessoires die het klassieke karakter van de keuken nog eens benadrukken.
 

Keuken als ontmoetingsplaats

Heeft u eenmaal een klassieke keuken in huis, dan is het genieten geblazen! Dankzij de elegante details en de knusse sfeer zal u klassieke keuken al snel veranderen in een echte woonkeuken. Immers: een keuken die zo huiselijk aandoet, is een prettige ruimte om in te vertoeven. Zo is uw keuken niet alleen de plaats waar u kookt en eet, maar ook een ontmoetingsplek in uw huis, waar verhalen tot leven komen.
 

Persoonlijk advies

Bent u overtuigd van de klasse en stijl van een klassieke keuken? Kom dan snel naar uw dichtstbijzijnde vestiging van Superkeukens. U kunt in onze showroom veel klassieke keukens bekijken in diverse opstellingen en in verschillende prijsklassen, zodat u een goed beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies over de inrichting van uw klassieke keuken, aan de hand van de beschikbare ruimte in uw huis, uw wensen en uw budget. Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs en maak van uw droom werkelijkheid!

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.