Haal buiten naar binnen met een landelijke keuken

Veel mensen dromen van een huisje op het platteland. Een ongecompliceerde levensstijl, de natuur altijd vlakbij, buiten leven en genieten van de rust en de eenvoud. Dat huisje is niet voor iedereen bereikbaar, maar u kunt wel een stukje buiten naar binnen halen met een landelijke keuken.Stijlvol en knus

In een landelijke keuken wilt u zoveel mogelijk de eenvoudige stijl van het buitenleven naar binnen halen. Dat betekent uiteraard niet dat een landelijke keuken sober ingericht is. Het betekent wel: veel gebruikmaken van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, waardoor de sfeer knus en huiselijk is. Strakke lijnen en eenvoud in het ontwerp maken uw landelijke keuken helemaal af.
 

Apparatuur in een landelijke keuken

Waar in moderne keukens de apparatuur zoveel mogelijk wordt ingebouwd, mogen de apparaten in een landelijke keuken gezien worden. Zeker een groot losstaand fornuis kan een echte blikvanger zijn. Maar ook een grote koelkast en een afzuigkap met een gemetselde schouw erboven kan een keuken die echt landelijke touch geven.
 

Gemakken van nu

Hoewel een landelijke keuken er robuust uitziet, is hij natuurlijk wel van de alledaagse gemakken voorzien. Deurtjes en laatjes die van massief hout gemaakt lijken, hoeven dat natuurlijk helemaal niet te zijn – en dankzij moderne softclosesystemen maken ze ook niet zoveel herrie als hun ouderwetse voorgangers. Met een moderne oven hoeft u niet meer te gokken hoe lang de taart in de oven hoeft te staan. En het aanrechtblad van composiet is oersterk en makkelijk schoon te houden.
 

Uw landelijke keuken

Wilt u in uw huis een stukje buitenleven naar binnen halen? Kies dan voor één van de warme, sfeervolle landelijke keukens van Superkeukens. U kunt op onze website alvast inspiratie opdoen en met de 3D-planner kijken hoe een landelijke keuken in uw huis zou staan. Liever met eigen ogen onze landelijke keukens bekijken? Kom dan langs in één van onze keukenzaken. We hebben 42 vestigingen in Nederland, dus er is er altijd een bij u in de buurt. Wanneer u een afspraak maakt met onze adviseur, weet u zeker dat hij of zij alle tijd heeft om u alle mogelijkheden voor een landelijke keuken te laten zien.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.