Gratis pannenset bij Siemens studioLine inductiekookplaat

Ontvang een prachtige professionele pannenset cadeau!

Rust jij jouw keuken van Superkeukens uit met een inductiekookplaat? Van 28 oktober t/m 24 november 2019 profiteer je van een aantrekkelijke actie. Bij aankoop van een Siemens studioLine inductiekookplaat ontvang je een prachtige professionele pannenset cadeau!

Koken op inductie is de toekomst. In 2050 wil de overheid alle Nederlandse huishoudens aardgasvrij hebben. Dit betekent dat er niet meer gekookt mag worden op gas, maar dat we over moeten op ‘koken met een stekker’. Steeds meer mensen stappen daarom over op elektrische kookplaten, zoals inductiekookplaten. Deze kookplaten werken door middel van een magnetisch veld, waarbij elektriciteit wordt omgezet in warmte. Dit is niet alleen hartstikke efficiënt: koken op inductie is ook veilig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Zo warmt de kookplaat snel op en is deze naderhand ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Ideaal, dus! 
 

Ontvang een gratis pannenset voor inductie

Maak jij de overstap van gas naar inductie, zorg dan wel dat je beschikt over inductiepannen! Omdat inductie werkt met een magnetisch veld, moet je pannen hebben met een speciale bodem. Deze bodem bestaat uit magnetiseerbaar metaal, waardoor warmte-opwekking efficiënt verloopt en de warmte-verdeling gelijkmatig is. Bij Superkeukens vind je een groot aanbod in inductiekookplaten, waaronder inductieplaten van Siemens. Koop je van maandag 28 oktober t/m zondag 24 november 2019 een inductiekookplaat van Siemens studioLine, dan ontvang je een gratis pannenset voor inductie cadeau! 

Deze actie geldt voor alle Siemens studioLine inductiekookplaten en is geldig zolang de voorraad strekt. Kom nu naar één van onze showrooms en laat je voorlichten over de inductiekookplaten van Siemens studioLine.

Ontdek de voordelen van koken op inductie

Koken op inductie biedt tal van voordelen. Zo wordt de inductiekookplaat supersnel warm en is de plaat veilig en zeer onderhoudsvriendelijk. Wil je weten waarom je vandaag nog over zou moeten stappen op inductie? Lees onze pagina over ‘koken met een stekker’ en raak overtuigd!

Siemens studioLine.jpg

Over Siemens studioLine

Siemens is één van de bekendste merken in keukenapparatuur. Het merk heeft een zeer ruim assortiment vaatwassers, koelkasten, vriezers, afzuigkappen en kookplaten, waaronder apparatuur van studioLine. In deze keukenlijn wordt slimme technologie gecombineerd met vooruitstrevend design. Denk aan apparatuur met chique fronten, massieve draaiknoppen en donkere glazen deuren. Dankzij innovaties als cookConnect, freeInduction Plus en flexInduction wordt het kookproces bovendien gemakkelijker én leuker!

Altijd een showroom bij jou in de buurt