Gratis kinderkeuken

bij aankoop van een keuken

Voor de toekomstige keukenprins of -prinses! 

Wat is er nu leuker dan gezellig met jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje of welk ander keukenprinsje of -prinsesje dan ook te koken? Jij in jouw nieuwe keuken, je kleintje in een heus Superkeukens kinderkeukentje! Lees gauw meer over de actie.

Koop jij bij Superkeukens een nieuwe keuken dan krijg je er nu een tweede keuken gratis bij! Een kinderkeuken, welteverstaan. Inclusief kookgerei, pannetjes en mini ovenwantje. In dit mooie wit houten keukentje kan jouw keukenprins of -keukenprinses zich urenlang vermaken en wordt de fantasie gestimuleerd. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en is niet inwisselbaar tegen contanten. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
 

Jouw droomkeuken vind je bij Superkeukens

Naar welke stijl je ook op zoek bent, in onze showroom vind je volop keukeninspiratie. Laat je verrassen door onze ruime keuze in keukens in allerlei opstellingen. Van een moderne eilandkeuken tot een ruime hoekkeuken en alles er tussen in. Maak snel online een ontwerpafspraak bij 1 van onze 44 showrooms of kom vrijblijvend langs!