Goedkope keukens vindt u bij Superkeukens

Goedkope keukens

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken wil er vanzelfsprekend niet te veel voorbetalen. Helaas lijkt het kopen van een keuken soms wel een spelletje handjeklap. Na onderhandelen haalt de verkoper zomaar 10% of meer van de prijs af! Aanvankelijk voelt dat goed. Maar na afloop gaat u twijfelen. Want heeft u wel een goede deal gesloten? Als er blijkbaar zo veel van de prijs af kan, heeft u dan wel het onderste uit de kan gehaald? Uiteindelijk heeft u toch het gevoel dat u teveel heeft betaald. Gelukkig doen we dat bij Superkeukens helemaal anders. Bij ons geen handjeklap. Wij zijn altijd eerlijk over de prijs en we bieden veel goedkope keukens aan van Duitse topkwaliteit. 

A-merk goedkope keukens

De juiste prijs-kwaliteitverhouding van een keuken is voor u vaak moeilijk te bepalen. In onze keukenzaak zijn wij hier transparant over. Zo krijgt u meteen een duidelijk kostenoverzicht en weet u precies hoeveel u betaalt. Wij hanteren al 14 jaar 'Altijd direct de beste prijs'. Dit houdt in dat u niet hoeft te onderhandelen over de eindprijs.

Compleet kostenoverzicht

Bij een vrijblijvende offerte ontvangt u niet alleen een handig kostenoverzicht van onze goedkope keukens. We vermelden ook alle prijzen van keukenapparatuur en luxe zaken als aanrechtbladen, een inductiekookplaat, combi oven, een granieten keukenblad of composieten keukenblad. Een verkoopgesprek met een van onze adviseurs is dan ook geen onderhandeling over de kosten, maar een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin bespreken we uw wensen en eisen. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met uw budget. Zodat we samen met u de perfecte keuken samenstellen!

Besparen op uw goedkope keuken

Veel mensen denken dat een keuken kopen een grote investering is. En eerlijk is eerlijk: dat is het tot op zekere hoogte ook. Maar u kunt uw keuken zo duur en dus ook zo goedkoop maken als u wilt. Dat heeft alles te maken met de keuzes die u maakt. Bijvoorbeeld op het gebied van materiaal en ruimte. 

Besparen op materiaal

Een nieuwe keuken hoeft niet duur te zijn, als u kiest voor voordelige materialen. Bijvoorbeeld bij uw keuze voor het aanrechtblad. Een aanrechtblad van fineer of kunststof is een stuk voordeliger dan een blad van composiet of graniet. Daarop kunt u flink besparen. Ook de keukenkastjes kunt u goedkoper maken. Bijvoorbeeld door niet te kiezen voor hoogglans, maar voor een matte variant. Kastjes met glazen frontjes zijn duurder. Softclose-systemen drijven de prijs vaak op. En wanneer u afziet van allerlei luxe extra’s, zoals een carrouselkast in de hoek, kunt u ook de prijs van uw keuken wat lager houden.

Indeling goedkope keuken

Niet alleen bij de keuze van het materiaal, ook bij de indeling van uw goedkope keuken kunt u keuzes maken die een positieve invloed hebben op de betaalbaarheid van uw keuken. Wist u bijvoorbeeld dat een keukeneiland relatief gezien duur is? Het ziet er prachtig uit, maar omdat alle vier de kanten dezelfde frontjes hebben, lopen de kosten snel op. Ook het aanrechtblad wordt dan duurder, omdat dit aan alle kanten afgewerkt moet zijn. Is uw huidige keuken handig ingedeeld, dan is het goed om deze indeling aan te houden. Want de kosten voor het verleggen van waterleiding, afvoer en elektra kunnen flink zijn. Bent u dus tevreden over de indeling van uw keuken, dan kunt u deze bij het kiezen van uw nieuwe keuken dus het beste behouden. 

Apparatuur in uw keuken

Kosten besparen op uw keuken kunt u ook doen door de juiste apparatuur te kiezen. Ook hierbij draait alles om het maken van slimme keuzes. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het kopen van een combi-oven? Die combineert de functies van een oven met die van een magnetron. Zo koopt u in feite twee apparaten voor de prijs van één en bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte! Denkt u er weleens over om een kokendwaterkraan aan te schaffen? Ook dan zijn de kosten een overweging om mee te nemen in uw beslissing. Want niet alleen de aanschaf van de kokendwaterkraan kost geld. Als u een losse kokendwaterkraan koopt, komen daar ook nog eens kosten bij voor het boren van een extra gat in het aanrechtblad. Zeker wanneer u een aanrechtblad van graniet of composiet neemt, kan dat een kostbare aangelegenheid zijn. 

Goedkope apparatuur keuken

De tijd dat er slechte apparatuur te koop was, ligt ver achter ons. Zeker wanneer u bij Superkeukens uw keuken koopt. In onze showroom vindt u namelijk alleen keukens en apparatuur waar we zelf volledig achter kunnen staan en die van hoge kwaliteit zijn. We zijn immers niet voor niets CBW-erkend.  U kunt er dus van op aan dat u lang plezier zult hebben van het apparaat dat u kiest. Of dat nu een apparaat is van een merk als Siemens of apparatuur van voordeliger merken. 

Ook superservice op onze goedkoopste keukens

Bij Superkeukens vinden we het belangrijk dat u tevreden bent. We hechten dan ook veel waarde aan een goede service. Dat mag u ook verwachten van de leverancier van A-merk goedkope keukens. Wij staan u niet alleen met raad en daad bij voor de aankoop van uw goedkope keuken. Onze betrokken verkopers en ondernemers staan altijd voor u klaar. Ze hebben per slot van rekening al vele jaren een winkel in de regio. En ze werken hard om positief gestemde klanten te krijgen en te behouden. Ondanks dat ook bij Superkeukens soms iets mis kan gaan, bieden we u altijd zo snel mogelijk de best passende oplossing.

Goedkope keuken van goede kwaliteit

De betaalbare keukens van Superkeukens zijn van goede kwaliteit. Ze gaan dan ook lang mee. Uw goedkope keuken stelt u volledig zelf samen. Met alle keukenapparatuur die u wenst. Van keukenkastjes, keukenapparatuur tot het soort aanrechtblad: de mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u het écht voordelig aanpakken? Kies dan voor een showroomkeuken. Want onze showroom wordt regelmatig vernieuwd. Dat biedt u de kans om showroommodellen aan die vervangen moeten worden, voordelig aan te schaffen. Wilt u het écht voordelig aanpakken? Kies dan voor een showroomkeuken. Want onze showroom wordt regelmatig vernieuwd. Dat biedt u de kans om showroommodellen aan die vervangen moeten worden, voordelig aan te schaffen. Ook biedt Superkeukens showroommodellen aan die vervangen moeten worden, die u dus voordelig kan aanschaffen. Kom langs bij een van de Superkeukens-vestigingen bij u in de buurt.