Registreer uw keukenapparatuur

Wanneer u bij Superkeukens apparaten aanschaft heeft u 2 jaar volledige garantie. Echter is het ook mogelijk dat u recht hebt op een verlengde garantie. Hieronder staan de merken die een verlengde garantie aanbieden. Ook kunt u zien welke voorwaarden er gelden om in aanmerking te komen voor een verlengde garantie.


Registratie garantie Electrolux apparaten

Als u minimaal vier keukeninbouwapparaten in één keer aanschaft, samengesteld uit de merken AEG, Zanussi, Zanker, Progress, Leonard of Juno, dan heeft u recht op vijf jaar volledige garantie. Dit houdt in dat uw nieuwe inbouwapparatuur vanaf de aankoopdatum niet de gebruikelijke twee maar vijf jaar volledige garantie heeft! Waarbij dus, mocht er een storing optreden, de kosten van reparaties en eventuele nieuwe onderdelen zijn gedekt.*

Naast een plezierig en langdurig gebruiksgemak van onze apparaten:

< 5 jaar lang geen arbeidsloon
< 5 jaar lang geen materiaalkosten
< 5 jaar lang volledige zekerheid
< 2 jaar lang geen voorrijkosten. Deze kosten worden na het tweede jaar wel in rekening gebracht.

Om in aanmerking te komen voor deze garantie dient u binnen drie maanden na de betaling van de factuur de apparatuur te registreren. U krijgt dan automatisch eenmalig een e-mail met de garantiebevestiging. Bewaar deze bevestiging goed – dit is tevens het bewijs van uw garantie. 

Registreer nu uw apparaten

*De algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze vijf jaar.