Met ETNA gratis verblijven in een Roompot vakantiepark

Ga er even lekker tussenuit

De vakantieperiode breekt aan: tijd om op reis te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Bestaat uw ultieme vakantie uit ontspannen met een goed boek, of onderneemt u het liefst allerlei sportieve activiteiten? Wat uw vakantiewensen ook zijn: met ETNA beleeft u uw droomvakantie!

Ontvang uw ETNA vakantievoucher

Koopt u bij Superkeukens vijf ETNA inbouwapparaten, dan krijgt u een weekend of midweek naar een Roompot vakantiepark cadeau! U ontvangt een ETNA vakantievoucher ter waarde van € 400. Deze voucher geeft recht op een weekend (vrijdag vanaf 15.00 uur tot en met maandag 10.00 uur) of een midweek (maandag vanaf 15.00 uur tot met vrijdag 10.00 uur) in één van de geselecteerde Roompot vakantieparken voor maximaal 6 personen.
 

Ontdek ETNA bij Superkeukens

Breng een bezoek aan één van onze keukenwinkels in Nederland en ontdek de mooie keukenapparaten van ETNA. De actie is geldig tot en met 30 september 2018. Het arrangement is geldig voor aankomsten tot en met 11 februari 2019. Bepaalde aankomstdata zijn uitgesloten van deelname, waaronder de zomervakantie.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Koop tot en met 30 september vijf ETNA inbouwapparaten uit minimaal vier verschillende productgroepen (in één aankoop).
  2. Ga naar www.etna.nl/roompot-actie en upload uw aankoopbewijs. Hierna krijgt u een voucher met persoonlijke vouchercode toegestuurd.
  3. Bezoek www.roompot.nl/etna en zoek, boek en geniet van een heerlijke vakantie samen met uw gezin, vrienden of familie!

Maak nú gebruik van de actie

Ga nu naar de website van ETNA en upload uw aankoopbewijs. U ontvangt een vakantievoucher ter waarde van maar liefst € 400!