Een nieuwe keuken op afbetaling

Jouw keuken is aan vervanging toe en je wil een nieuwe keuken aanschaffen. Er doet zich alleen één probleem voor: je hebt op jouw spaarrekening niet genoeg geld voor een nieuwe keuken. Een keuken kopen is een prijzige aangelegenheid, maar ook een investering voor jaren. 

Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om jouw nieuwe keuken te financieren, bijvoorbeeld met een lening of een keuken op afbetaling. Lees hier meer, bijvoorbeeld over het Superkeukens Betaalplan.
 

Geld lenen bij kredietverstrekker

Wil je gebruikmaken van een keuken op afbetaling, dan leen je dit bedrag niet bij de keukenspeciaalzaak, maar bij een kredietverstrekker. Een kredietverstrekker is – zoals de naam al doet vermoeden – een instantie of bedrijf dat geld uitleent. Er zijn kredietverstrekkers die zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).Het BKR registreert alle kredieten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening, een afbetalingsregeling bij een postorderbedrijf of een betalingsachterstand bij een lening. Bekijk op vergelijkingswebsite Independer enkele bekende kredietverstrekkers – het is aan te raden om een kredietverstrekker te kiezen met een BKR-registratie. Lees hier meer over het BKR en de registraties
 

Superkeukens Betaalplan

Bij Superkeukens kan je gebruikmaken van het Superkeukens Betaalplan. Met het Superkeukens Betaalplan schaf je jouw keuken nu aan, maar betaal je de keuken in termijnen af. Wij bieden je hierbij tal van voordelen:

  • Aangesloten bij het BKR
  • Vaste termijnbedragen
  • Onbeperkt boetevrij aflossen
  • Rentekosten fiscaal aftrekbaar (koopwoning)
  • Geen onzichtbare kosten
  • Heldere en professionele afhandeling
  • Lagere maandtermijnen mogelijk


Benieuwd wat je kan lenen volgens het Superkeukens Betaalplan? Bereken eenvoudig jouw maandbedrag en kijk wat voor jouw de financieringsmogelijkheden zijn! Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze medewerkers: zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden én de voordelen van het Superkeukens Betaalplan.
 

Rekenvoorbeeld

Andere maand- en kredietbedragen zijn mogelijk.
Genoemde voorbeelden zijn op basis van een persoonlijke lening en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. In het jaarlijks kosten percentage (JKP) komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Wft-vergunningnummer 12003200. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Een ESIC Europese standaardinformatie inzake consumtief krediet) stellen wij graag voor je op. Bel hiervoor naar 030-68 68 750.