Een nieuwe keuken financieren

Hoe kan je de keuken financieren? Is het mogelijk om geld te lenen of om de keuken op afbetaling te kopen? Maak kennis met het Betaalplan van Superkeukens

Ben je uitgekeken op jouw keuken, bijvoorbeeld omdat deze al twintig jaar oud is en je deze wil vervangen door een toekomstbestendige keuken met moderne elementen en de allernieuwste innovaties? Lees hier alles over de financieringsmogelijkheden. 


Keuken kopen met BKR-registratie

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) registreert alle kredieten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening, een afbetalingsregeling bij een postorderbedrijf of een betalingsachterstand bij een lening. Wil je geld lenen voor de aanschaf van een keuken, dan wordt dit geregistreerd bij het BKR. Heb je al een lening bij het BKR lopen óf heb je een betalingsachterstand, dan kan dit van invloed zijn op jouw nieuwe leningsaanvraag. Bekijk de website van het BKR voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook kredietverstrekkers hebben zich aangesloten bij het BKR, zodat zij werken met de gegevens die bij het BKR bekend zijn. 
 

Superkeukens Betaalplan

Wil je jouw keuken geheel of gedeeltelijk financieren, dan kan je gebruikmaken van het Superkeukens Betaalplan. Met het Superkeukens Betaalplan kun je jouw keuken nu aanschaffen en (laten) plaatsen, maar betaal je de keuken in verschillende termijnen. Wij bieden je hierbij diverse voordelen:

  • Vaste termijnbedragen
  • Onbeperkt boetevrij aflossen
  • Rentekosten fiscaal aftrekbaar (koopwoning)
  • Geen onzichtbare kosten
  • Heldere en professionele afhandeling
  • Lagere maandtermijnen mogelijk


Benieuwd wat je kan lenen volgens het Superkeukens Betaalplan? Bereken eenvoudig jouw maandbedrag en kijk wat voor jouw de financieringsmogelijkheden zijn! Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen – onze medewerkers lichten de mogelijkheden graag aan je toe.