Design keukens in alle soorten en maten bij Superkeukens

Heeft u in uw woning volop designspullen? Dan kan de keuken natuurlijk niet achterblijven! Design keukens zijn stijlvolle keukens die zich kenmerken door strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en perfecte eenvoud. 

Verschil design keuken en moderne keuken

Design keukens worden nog weleens verward met moderne keukens. Het verschil zit ‘m erin dat een design keuken luxe is op het gebied van materiaal, keukenapparatuur en afwerking, maar dat deze ook nog eens een unieke vormgeving heeft. Dit komt met name terug in de strakke, functionele en minimalistische design. Een design keuken is tot in de puntjes afgewerkt en is voorzien van hippe materialen en keukenapparatuur.
 

Trendy materialen en kleuren

Naast hoogglans fronten en natuurstenen werkbladen, worden steeds vaker ook metalen en natuurlijke materialen toegepast die inspelen op de uitstraling van de design keuken. Zo wordt er gekozen voor de vaak wat prijzige materialen RVS in combinatie met glas of hout. Naast duurder is dit materiaal ook duurzamer en gaat het langer mee! Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van trendy kleuren als wit, grijs, taupe en donkergrijs, maar ook van modekleuren als okergeel, mosgroen en turquoiseblauw. 
 

Hightech keukenapparatuur

Bij een design keuken wordt gebruikgemaakt van de meest moderne, hightech keukenapparatuur. De combinatie van strak design met hightech apparatuur werkt oogstrelend en is tegenwoordig ook weggelegd voor mensen die een keuken goedkoop willen aanschaffen. Denk bij hightech keukenapparatuur onder andere aan een vaatwasser met eco-programma, koelkast met speciale koelzones, combi-oven met stoomfunctie of een fornuis met ingebouwde afzuiging.
 

Een design keuken voor elk budget

Zoveel smaken, zoveel keukens. Bij Superkeukens kunt u terecht voor een verscheidenheid aan design keukens! En dacht u dat er aan een design keuken ook direct een flink prijskaartje hangt, dan heeft u het mis! Superkeukens hanteert concurrerende prijzen en bij ons ontvangt u altijd direct de laagste prijs. Zo hoeft u niet onnodig te onderhandelen over de prijs, want deze is gegarandeerd de beste! 
 

Kom langs bij Superkeukens

Wilt u meer weten? Bekijk een selectie van onze keukencollectie op de website of breng een bezoek aan de Superkeukens-winkel bij u in de buurt! Wij hebben tal van keukens, geschikt voor iedere keukenstijl, ieder budget en iedere ruimte. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder en lichten de mogelijkheden graag toe!

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.