De onderdelen van een perfecte keuken

Uw keuken is de plek waar u ’s ochtends uw boterhammen smeert. Waar u ’s middags samen met uw kinderen een kopje thee drinkt. En waar u ’s avonds uw avondeten klaarmaakt. Daarom moet uw keuken perfect bij u passen. Wat voor u de perfecte keuken is, is heel persoonlijk. Waaruit moet uw perfecte keuken bestaan? 

Handige indeling keuken

De perfecte keuken is natuurlijk perfect ingedeeld. Dat betekent: handig, en passend in de ruimte waarin hij staat. Dat hangt natuurlijk helemaal af van uw woning. Heeft u een open keuken, waarbij misschien zelfs een kookeiland een mogelijkheid is? Heeft u een rechte keuken, waarbij u zoveel mogelijk de hoogte in wilt gaan met uw kastjes? Of heeft u een hoekkeuken, waarbij u lekker veel opbergruimte creëert? Wat de vorm van uw keuken ook is: de juiste indeling is cruciaal. 
 

Kastjes en werkblad

De meest in het oog springen onderdelen van een keuken zijn natuurlijk de kastjes en het werkblad. Uw perfecte keuken stelt u bij Superkeukens helemaal zelf samen, want u hebt de keuze uit landelijke keukens, tijdloze keukens, moderne keukens en greeploze keukens. En daarmee bent u er nog niet. Gaat u voor een granieten aanrechtblad, een werkblad van composiet of toch liever een kunststof aanrechtblad?
 

Inbouwapparatuur

Uw keuken is niet compleet zonder de juiste inbouwapparatuur. Die is misschien in het geval van de koelkast en de vaatwasser niet zo zichtbaar, maar wel een cruciaal onderdeel van uw perfecte keuken. En ook op het gebied van koken heeft u de nodige keuzes die u kunt maken. Gaat u voor gas, elektrisch of inductie? Wilt u een combi-oven, of liever een losse oven en magnetron? Kiest u een afzuigkap die is weggewerkt in een kastje, of voor een strak RVS-exemplaar? En neemt u een kokendwaterkraan of juist niet? 
 

Details van je keuken

Heeft u de kastjes, het werkblad en de apparatuur eenmaal gekozen, dan is het tijd voor de details. Want die maken uw keuken pas echt perfect! Welke handgrepen neemt u bijvoorbeeld, als u niet kiest voor een greeploze keuken? Welke achterwand neemt u? Als u een hoekkeuken hebt, gaat u dan voor een gewone hoekkast of voor een carrouselkast? 
 

Jouw perfecte keuken

U ziet het: er zijn heel wat keuzes te maken bij het samenstellen van de onderdelen van uw perfecte keuken. Maar als u eenmaal gekozen hebt voor uw keuken van Superkeukens, dan heeft u ook vele jaren plezier van je nieuwe keuken. Onze keukens zijn namelijk van topkwaliteit, voor een prima prijs! Bekijk alvast ons keukenaanbod of kom langs in één van onze keukenzaken. U vindt ons in heel Nederland, dus er is altijd een keukenwinkel van Superkeukens in de buurt. 

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.