Bezoek aan onze showrooms

Maatregelen RIVM en overheid rondom coronavirus

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Ook wij hebben onze Superkeukens showrooms per dinsdag 15 december 2020 tot nader order moeten sluiten. We vinden het bijzonder jammer dat we onze klanten momenteel niet in onze winkels kunnen ontvangen, maar onderschrijven het belang van deze maatregelen. De gezondheid van onze klanten, collega's, vrienden en onze familie staat voorop.

Lees hier meer over de bereikbaarheid van onze winkels.

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met jouw Superkeukens-vestiging.

Jij maakt ‘m super. Met wat inspiratie van ons!

Inspiratie nodig?
Vraag ons
digitale inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom! Die inspiratie vind je in het gratis digitale inspiratieboek van Superkeukens.

Contact opnemen

Contact met jouw Superkeukens vestiging

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met jouw Superkeukens-vestiging.