Superkeukens
Jij maakt 'm super

Superkeukens beweegt met je mee. Wij hebben geen verkopers, maar adviseurs die achterhalen hoe jouw keuken een rol speelt in jouw leven. Zij geven advies en ze ontwerpen een op maat gemaakt antwoord op jouw vragen. Zo proberen wij je te verrassen door jouw keukenverwachtingen te overtreffen. Zodat die nieuwe keuken nóg meer jouw keuken wordt. Want wij zijn trots op onze keukens, maar jij maakt ‘m super!

Lees onze klantverhalen

'Hartstikke blij met onze nieuwe keuken!'

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag en is best een spannende aangelegenheid. Daarom is het fijn ervaringen van anderen te lezen en inspiratie op te doen. Lees de verhalen van onze tevreden klanten en neem een kijkje in hun keuken!

Grote variatie aan keukens

Waar ben je naar op zoek?

Bij Superkeukens vind je een ruim assortiment keukenstijlen. Welke keukenstijl steelt jouw hart? Lees meer over alle keukens in alle stijlen!

Weg met handjeklap als je een keuken koopt

Altijd direct de beste
prijs voor jouw keuken

Waarom is het gebruikelijk dat je onderhandelt bij aanschaf van een nieuwe keuken? Wij vinden dat onzin. Bij Superkeukens krijg je direct de beste prijs voor je keuken. Wel zo eerlijk. Wil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over jouw nieuwe keuken? Maak dan snel een afspraak! 

Jij maakt ‘m super. Met wat inspiratie van ons!

Inspiratie nodig?
Vraag gratis ons
inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom! Die inspiratie vind je in het gratis inspiratieboek van Superkeukens.

Superkeukens, jij maakt ‘m super

Stel jouw eigen droomkeuken samen

Wil je jouw ultieme keuken samenstellen? Met de Inspirator van Superkeukens wordt het reuze eenvoudig. Doorloop de stappen en bedenk én ontwerp jouw droomkeuken!

Eenvoudig jouw nieuwe keuken bekijken

Presentatie in Virtual Reality

Wanneer je bij Superkeukens een keuken uitzoekt, maken we niet alleen een tekening voor je. Vanaf nu kun je je nieuwe keuken in 3D ervaren. Hoe? Met behulp van een Virtual Reality-bril! Maak een afspraak met een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt en ervaar deze VR-presentatie. 

Wist je dat onze klanten ons beoordelen met een

8.3


 • 
  
  Zonder afspraak stapte ik bij Superkeukens Almere binnen en had gelijk een orienterend gesprek met de adviseuse, Rian. Ik wist wat ik wilde en binnen 1.5 uur had ik een eerste 3D-keukenontwerp met offerte en kreeg ik veel informatie mee m.b.t. de AEG apparatuur. Als ik een vraag had, belde ik en werd mijn vraag gelijk beantwoord. Enige tijd later werd de keuken geplaatst door Flevo Keukenmontage in opdracht van Superkeukens. Keurige en nette montage. Super tevreden!
  Isabel Martijn-Nederstigt - 05-12-2019
  • 10/10
  • 10/10
  • 10/10
 • 
  
  Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte werden alle negatieve clichés tegengesproken. Bij het uitzoeken van de keuken werd er goed meegedacht, bij het inmeten van de keuken werden er goede suggesties gedaan. Het montage bedrijf heeft ,behalve het plaatsen van de Keuken , alle werkzaamheden gedaan. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige keuken. Ik kan Super keukens bij iedereen aanraden
  Tanny Hiemstra - 11-11-2019
  • 10/10
  • 10/10
  • 8/10
 • 
  
  Wij zijn fantastisch geholpen bij super keukens. Alles was naar wens en werd volgens afspraak geleverd.
  Paas - 12-08-2019
  • 10/10
  • 10/10
  • 0/10

Alleen jij maakt ‘m super!

Maak kennis
met de nieuwste
keukencollectie

Wij willen verrassen en inspireren. Daarom vernieuwen we ons productaanbod continu. Bekijk de nieuwste collectie keukens van Superkeukens! 

Uiteenlopende keukens en keukenstijlen

Keukens voor iedere gezinssituatie

In iedere fase van je leven heb je andere wensen. Ontdek de keukens van Superkeukens, passend bij jouw levensfase en gezinssituatie!