Ontwerp uw eigen 3D droomkeuken

Uw favoriete keuken, helemaal aangepast aan uw wensen voor de allerbeste prijs… bij Superkeukens natuurlijk!  U komt binnen in onze showroom en ziet een keuken die u bevalt, maar…past hij wel in uw huis? Zijn de afmetingen wel te combineren? Komt de kleur wel tot zijn recht? Hele terechte vragen natuurlijk. En daarom hebben we ook dáár alvast voor u aan gedacht.

Keukenadvies op maat

Dank zij ons revolutionaire 3D-tekenprogramma kunt u in onze showroom al bekijken hoe de keuken er in het echt uit zal gaan zien. 

Stel: u vindt de keuken mooi, maar u mist iets. De opstelling veranderen? Liever een keuken kook- of spoeleiland? Of past de keuken qua afmetingen niet direct in uw huis? Dit kan ons 3D-tekenprogramma allemaal direct voor u oplossen. In het programma zitten namelijk alle door ons leverbare producten verwerkt, dus er kan eindeloos gepuzzeld en gecombineerd worden, totdat de keuken helemaal aan uw wensen voldoet. En het mooie is: u kunt gewoon rustig meekijken. Met één druk op de knop toont het programma bijvoorbeeld de nieuwe opstelling of andere apparatuur. En omdat u natuurlijk niet voor niets hebt gekozen voor Superkeukens, berekent ons 3D-programma ook nog eens direct de beste prijs voor uw droomkeuken. 

Laat u verassen door de mogelijkheden en het gemak van ons 3D-tekenprogramma!

Moderne keukens

Moderne keukens

Strak en eigentijds, dat zijn de moderne keukens van Superkeukens. We hebben voor iedere moderne woning de perfecte keuken. Bekijk nu onze collectie moderne keukens.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Houdt u van strak en modern? Dan is een greeploze keuken echt iets voor u! Wij hebben een grote collectie greeploze keukens. Bekijk ze alvast online!

Tijdloze keukens

Tijdloze keukens

Wilt u een keuken die over tien jaar nog net zo eigentijds oogt als op de dag dat hij werd geïnstalleerd? Bekijk dan snel onze collectie tijdloze keukens