Superkeukens Veenendaal

Virtuele tour door onze showroom

Superkeukens Veenendaal

Dit jaar heeft Superkeukens Veenendaal het keurmerk kwaliteit keukenbranche toegekend gekregen. Dit is een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk waaraan de consument goede en betrouwbare keukenzaken kan herkennen. Een dergelijke beoordeling is vrij uniek, want niet de branche zelf, maar de consument bepaalt via strenge criteria welke keukenzaken het keurmerk wel of niet verdienen. 

Ervaar het zelf en kom vrijblijvend langs. Superkeukens Veenendaal is gevestigd in het oude pand van Cornelissen Keukens aan de smalle zijde 70.

Persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens in Veenendaal

Weet u nog niet zeker wat voor keuken u wilt? Of twijfelt u nog over de mogelijkheden in uw keuken? Kom dan langs bij Superkeukens in Veenendaal. Wij helpen u graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets bij wat naar uw smaak is. In de showroom kunt u in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur uw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Veenendaal biedt 10 jaar garantie op uw keuken. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet!

  • Aantal keukenopstellingen: 47

Het team van Superkeukens Veenendaal heet u van harte welkom!

Vragen? Start chat